Innsamling til Kryptens interiør og utsmykning

Uranienborg kirke får nye, vakre lokaler for sin allsidige og omfattende virksomhet. Tanken om å utvikle rommene under kirkens kor er ikke ny. Men nå blir drømmen virkelighet! For at krypten kan tas i bruk, må den utstyres og utsmykkes. Derfor inviterer vi til en storstilt innsamlingsaksjon.

Denne helgen er det noe helt spesielt jeg gjerne vil fortelle dere om. Mange av dere vet at kirken skal få nye lokaler i krypten under kirken og ut mot Skovveien. Dette arbeidet er nå kommet langt. Samtidig bygges det innvendig rampe i kirkerommet slik at de som trenger det kan komme fram til alterringen uten å måtte gå trapper. Hele kryptprosjektet håper vi er ferdigstilt tidlig i høst. Men for å bli tatt i bruk, trenger vi interiør, stoler, utstyr og utsmykning. Dette ligger ikke i byggeprosjektets budsjett. Derfor starter vi denne helgen en storstilt innsamlingsaksjon. Målet er 1.5 millioner kroner og vi er avhengig av at alle som kan det vil bidra.

I Uranienborg kirkes gudstjenester går vanligvis alle gudstjenesteoffer til eksterne formål. Mange har ønsket å gi en takkegave til vår egen kirke. Nå har vi sjansen! Se den lille filmen nedenfor, der får dere en rundtur på byggeplassen og en appell om å gi. En enkel brosjyre finner dere også vedlagt.

KRYPTINNSAMLINGENS KONTONUMMER: 15063830825
Hvis man ønsker skattefradrag når man overfører et engangsbeløp til menighetens konto, kan man skrive «skattefradrag», med fødsel- og personnummer i merknadsfeltet for innbetaling, så ordner menigheten skattefradrag.

KRYPINNSAMLINGENS VIPPS: 595727
Når man betaler via Vipps, kan man huke av at man ønsker skattefradrag og skrive inn navn, adresse og fødsel- og personnummer. I tillegg kan man velge mellom to «produkter»: «Kjøp en stol til 2750 kroner» eller «gi en gave til interiør». Beløpet er valgfritt.

Med ønske om en god og velsignet uke!
Vennlig hilsen
Uranienborg Menighet
v/Sjur Isaksen, sokneprest

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

 

Gavebidrag til menighetens arbeid:
Orgnr. 971.514.361
Kontonummer: 1600.21.66066
Vipps valgfritt beløp, merk med gave til: #10202


Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"