Innsamling og fast givertjeneste til Kryptens interiør og utsmykning

Uranienborg kirke får nye, vakre lokaler for sin allsidige og omfattende virksomhet. Tanken om å utvikle rommene under kirkens kor er ikke ny. Men nå blir drømmen virkelighet! For at krypten kan tas i bruk, må den utstyres og utsmykkes. Derfor inviterer vi til en storstilt innsamlingsaksjon.

Mange av dere vet at kirken skal få nye lokaler i krypten under kirken og ut mot Skovveien. Dette arbeidet er nå kommet langt. Samtidig bygges det innvendig rampe i kirkerommet slik at de som trenger det kan komme fram til alterringen uten å måtte gå trapper. Hele kryptprosjektet håper vi er ferdigstilt tidlig i høst. Men for å bli tatt i bruk, trenger vi interiør, stoler, utstyr og utsmykning. Dette ligger ikke i byggeprosjektets budsjett. Derfor starter vi denne helgen en storstilt innsamlingsaksjon. Målet er 1.5 millioner kroner og vi er avhengig av at alle som kan det vil bidra.

I Uranienborg kirkes gudstjenester går vanligvis alle gudstjenesteoffer til eksterne formål. Mange har ønsket å gi en takkegave til vår egen kirke. Nå har vi sjansen! Se den lille filmen nedenfor, der får dere en rundtur på byggeplassen og en appell om å gi. En enkel brosjyre finner dere også vedlagt.

Kryptinnsamlingens kontonummer: 15063830825

Hvis man ønsker skattefradrag når man overfører et engangsbeløp til menighetens konto, kan man skrive «skattefradrag», med fødsel- og personnummer i merknadsfeltet for innbetaling, så ordner menigheten skattefradrag.

Krypinnsamlingens Vipps: 595727

Når man betaler via Vipps, kan man huke av at man ønsker skattefradrag og skrive inn navn, adresse og fødsel- og personnummer. I tillegg kan man velge mellom to «produkter»: «Kjøp en stol til 2750 kroner» eller «gi en gave til interiør». Beløpet er valgfritt.

Fast givertjeneste

Du kan også tegne deg som fast giver for ett år, med 500,- eller 1000,- kroner i måneden, eller velg ditt eget månedlige beløp, ved å fylle ut dette skjemaet.

Med ønske om en god og velsignet uke!
Vennlig hilsen
Uranienborg Menighet
v/Sjur Isaksen, sokneprest

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

 

Gavebidrag til menighetens arbeid:
Orgnr. 971.514.361
Kontonummer: 1600.21.66066
Vipps valgfritt beløp, merk med gave til: #10202


Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"