3. og 4. mars: Tårnagenthelg for 8- og 9-åringer

Er du åtte eller ni år og har lyst til å være med på noe supergøy? 3. og 4. mars arrangerer vi i Uranienborg menighet tårnagenthelg for alle som er åtte eller ni år. Og vi vil ha DEG med på å løse mangemorsomme og spennende mysterier i kirken.

Vi starter agentmøte vårt 3. mars klokken 14:00 og det varer helt til 18:00.

4. mars skal tårnagentene hjelpe til med å arrangere Gudstjeneste for små og store i Uranienborg som begynner 11:00. Agentene møter da 10:30. På gudstjenesten er foreldre/foresatte, søsken, besteforeldre og alle andre du vil ta med også velkommen.

Stor agenthilsen fra alle agentene her i Uranienborg menighet
V/ sjefsagent Elise (001)

Informasjon til foreldre:

Påmelding:
Arrangementet er gratis, men vi ber om en påmelding i forkant av arrangementet.
Send en mail til et535@kirken.no med barnets navn og alder og foresattes navn og
telefonnummer, eller bruk skjemaet nedenfor.

Vi ber om påmeldingen innen torsdag 1. mars.

Vi vil gjerne at opplevelsen skal bli så bra som mulig for alle barna, og derfor ber vi om informasjon hvis barnet ditt trenger spesiell tilrettelegging, for eksempel ved allergi eller fysiske/psykiske behov. Noe vi burde vite? Skriv dette i påmeldingen.

Vi har to forskjellige opplegg som bytter på annenhver år. Så hvis ditt barn var med i fjor, skal vi ha et annet opplegg i år hvor vi bl.a. arbeider med kristuskransen. Vi spiser lunsj sammen klokken 14:00. Velkommen!

Mvh alle i Uranienborg menighet V/ Elise Birgitte H. Thomassen (trosopplærer)

Meld deg på her:


Trenger din barn tilrettelegging? Skriv her. Vi ber om all informasjon som kan være relevant, f.eks. matallergi eller fysiske/psykiske vansker. Vi vil at alt skal bli så bra som mulig for ditt barn.

Kontaktinformasjon for Uranienborg menighet

Uranienborg kirke ligger på Uranienborghøyden rett bak Slottet. Ta 19-trikken fra Majorstua eller Nationaltheateret t-banestasjoner og gå av på Briskeby. Kirken ligger rett ved skolen.

Kontoradresse:
Daas gt 19, 0259 Oslo

E-post: post.uranienborg.oslo@kirken.no.
Telefon: 23 62 90 80. 
Telefon- og besøkstid: Tirs-Tors 10-14