Konfirmantgrupper i Kongsberg og Jondalen

Påmeldingen til konfirmasjon har startet og i Kongsberg og Jondalen kan du velge mellom følgende konfirmantgrupper i 2019/2020:

Mandagsgruppe (uten tur)

Konfirmantene møtes ca. tre av fire mandager pr måned til samling og noen søndager. På mandagsgruppene har vi mulighet for å undervise på ulike måter i mindre grupper. Vi gjør ulike typer oppgaver, som å lage Kristuskransen, lese om ting, svare på spørsmål, vi ser film, har kreative oppgaver som å male bilder, opplever kirkerommet og vi bruker mye tid i starten til å bli godt kjent. Innimellom finner vi på noe helt annet, f.eks. konkurranser, lek og hygge. Mandagsgruppa reiser ikke på tur. Dette er en fin gruppe for deg som liker å komme mer i dybden på ting, bli godt kjent med andre enn de du kanskje vanligvis er sammen med, trives i litt mindre gruppe, og som ikke synes at tur er det gøyeste i verden.

 • Dag: mandager kl. 17:00–18:00 / 18:15–19:15 (noen ganger litt lenger)
 • De 2 mandagsgruppene har plass til ca. 25 konfirmanter
 • Pris: kr. 300,- dekker gøy, mat og snacks


KRIK-konfirmant

KRIK står for Kristen Idretts Kontakt og er et samarbeid med Norkirken. KRIK-konfirmantene har gymsalaktivitet de fleste ukene i en gymsal eller et annet sted (en fotballbane, i Funkelia o.l). Aktivitet står i sentrum, så du må like å bevege deg og tørre å bli svett. Undervisning ca en gang i måneden, samt kickoff-samling for undervisningen tidlig på høsten. På høsten har denne gruppen en obligatorisk overnattingstur, og på våren arrangeres en frivillig vintertur til KRIK-senteret i Hemsedal.

 • Dag: mandager kl. 16:30-18:00 på Wennersborg skole / undervisning en gang pr. mnd. på Menighetssenteret. mulig endring av dag og tid, vil være klart når fordelingen av gymsaler er gjort.
 • Det er plass til 20 KRIK-konfirmanter
 • Pris: kr. 900,- dekker KRIK-avgift og høstturen (forbehold om prisøkning på leirsted)

 

Speider–konfirmant

Liker du å være ute? Turer i skog og mark, bål, kanopadling, skattejakt, lære noe nytt, klatre i tårn, bygge store ting, lek og moro? Samt være inne og lære om lure ting, som knuter, Gud, hvorfor vi er til osv. Bli speider du også! Speiderkonfirmantene er en del av våre speidergrupper, og har i tillegg noe eget undervisningsopplegg sammen med KRIK-konfirmantene. Kickoff for undervisningen tidlig i september. Mer info kommer. På speideren er vi er både inne og ute. Obligatorisk tur høst og vinter. Er du allerede speider eller vet litt hva dette er, så passer denne konfirmantgruppa for deg.

 • Dag: møter mandager kl. 18:00–20:00 / undervisning ca. en gang pr mnd. 16:30–18:00
 • Det er plass til ca. 10 speider-konfirmanter
 • Pris: kr. 1.300 ,- dekker speiderkontingent, skjerf og merker samt 2 obligatoriske turer

 

SingIt-konfirmant

Er du glad i å synge, liker å møte nye mennesker, og ha det gøy med sang og musikk? SingIt er et TenSing kor for ungdommer. Som SingIt-konfirmant er du med på korøvelsene hver tirsdag kl. 19.00–21.00, og på noen obligatoriske kor-arrangement. Koret synger sanger innenfor sjangerne gospel og pop, og har to dyktige dirigenter. En gang i måneden møtes alle SingIt-konfirmantene kl. 18.00, og har undervisning i forkant av øvelsen. Obligatorisk bli-kjent-helg på høsten.

 • Dag: tirsdager kl. 19:00-21:00 (ca. en tirs/mnd. undervisning kl. 18:00-18:45)
 • Sanggruppen har plass til ca 15 konfirmanter
 • Pris: kr. 1.200,- som dekker kor-kontingenten og den obligatoriske helgeturen.

 

Onsdagsgruppe (med overnattingstur) FULLBOOKET!

Onsdagsgruppene starter med obligatorisk 5-dagers leir på Søstrene Storaas Hotell i Jondalen søndag 11. – torsdag 15. august. Her blir det undervisning, aktiviteter, kveldssamlinger, tur i skogen, sang, smågrupper, måltider og tid til å bli kjent. Dette er en fin, og ikke minst gøyal måte å være sammen på. Det blir en blanding av undervisning og lek, og du vil møte voksne og ungdomsledere som synes leir er veldig bra. Etter leiren blir onsdagskonfirmantene delt inn i to store grupper som samles hver sine onsdager ca. 1 gang i måneden. Før disse samlingene er Menighetssenteret åpent med enkel matservering til konfirmantene.

 • Dag: onsdager ca kl. 14:30-15:45 (noen ganger litt lenger)
 • Onsdagsgruppene har plass til inntil 90 konfirmanter.
 • Pris: kr. 2.500,- som også dekker 5-dagers leiren med aktiviteter, mat og overnatting

Vi håper noe av dette kan passe for deg :-)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"