Konfirmantleir 2019

Konfirmantene på onsdagsgruppene deltar på konfirmantleir på Søstrene Storaas Hotell i Jondalen 11.-15. august 2019. Merk at det ikke er noen ekstra påmelding til selve leiren, den er obligatorisk for konfirmantene på onsdagsgruppe.

Turen vi har til Søstrene Storaas i Jondalen er starten av undervisningsopplegget på onsdagsgruppa, og derfor obligatorisk. 

Det var nytt i 2015 at onsdagsgruppene dro på leir over flere dager sammen. Vi har videreutviklet leiropplegget og gleder oss til å dra på tur. På leiren blir det litt undervisning i smågrupper, vi skal gå på tur, ha aktiviteter, spise, ha det gøy og, ikke minst, bli kjent.

Kateketen er hovedansvarlig på konfirmantleiren sammen med to prester, en diakon og en menighetspedagog. Vi får med oss et band og lokale ungdomsledere. I tillegg vil vi det alltid være ansatte på Storaas tilstede, og all maten (men unntak av lunsj første dag) blir servert fra gjestegårdens kjøkken. Konfirmantene blir innkvartert på smårom på Storaas og vi vil ha hele stedet for oss selv.

Pakkeliste og faglig opplegg for turen kommer.

Vi sees snart på tur – vi gleder oss!

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"