Konfirmant 2023

Her kan du lese om menighetens ulike konfirmasjonsopplegg og velge det som passer deg best.

Fjellhamar menighet har tre konfirmasjonstilbud. To av tilbudene inneholder leir. Vi anbefaler å velge et av disse, ettersom flertallet av konfirmantene ser tilbake på leiren som årets definitive høydepunkt. 

Sett bort ifra leir, er det mange likheter mellom tilbudene. Menigheten har et stort ungdomsmiljø som konfirmantene blir en del av. Vi har ulike samlinger i kirken, er med på ungdomsklubben Kjlrn og deltar i gudstjenester. 

Tirsdag 14. juni kl. 20 inviteres alle potensielle konfirmanter til en kveld vi kaller Pre-konfirmasjon. Her møter man andre ungdommer i miljøet og får et innblikk i hva kirken kan tilby deg som ungdom. Vi begynner kl. 20:00 og kvelden koster 250,-. For dette får man en bok som er nyttig i konfirmasjonstiden, samt medlemskap i ungdomsklubben. Dette gir rabatter på fremtidige turer som ofte er populære blant konfirmantene. 

Dersom noe er uklart, eller hvis du ikke er sikker på om dette er noe for deg, er du hjertelig velkommen til orienteringsmøte i Fjellhamar kirke onsdag 8. juni kl. 18:00. Dette er åpent for både foreldre og konfirmanter, og vil vare i cirka en halvtime.

I menyen under kan du lese mer om de ulike tilbudene, og melde deg på det som passer deg best.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"