Menighetsweekend på Sauevika 19.-21. august

Menighetsweekend på idylliske Sauevika! Se film og meld deg på her!

Endelig er det tid for menighetsweekend igjen. Sauevika er et flott sted ytterst på Vesterøy på Hvaler. Vi har vært her på menighetweeekend tidligere, og man finner nok ikke en person som er uenig i at dette er et idyllisk sommersted.

Hva er vel bedre enn å starte det nye semesteret sammen på et så vakkert og idyllisk sted? Om været er til vår fordel, kan vi og lokke med bading, vannski, kajakk, kano, og norsk sommer på sitt beste.

Ende bedre er det kanskje å kunne samles etter ferien om det vi står sammen om, levende tro og varme fellesskap. Det blir mye tid til både kaffe, is og god prat, men også tid til ettertanke, stillhet og til å lytte til Gud alene og sammen.

PROGRAM: Programmet blir sendt ut senere, men alleredde nå kan vi røpe at det blir gode kveldssamlinger for små og store, en av dem blir en idyllisk bryggesamling. Det blir deilige grillmåltider og mye tid til sosialt fellesskap.

PRISER PER DØGN:

Voksen: 450
Ungdom (18-23) 300
Barn (3-17) 250
Barn under 3 år er gratis

Vi vil at alle som vil skal få være med. Hvis noen har problemer med å delta pga. pris så ta kontakt med prest Espen Hægeland (95994346)

PÅMELDING: Vi ønsker alle velkommen med: Barnefamilier, ungdom, voksen og seniorer. Par, single, og familier. Fristen er mandag 8. august, men meld deg gjerne på før ferien

Meld deg på HER!

Hilsen komitèen 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"