Innsamling til flygel i Tjølling kirke

Tjølling menighet er så heldige å få låne et meget pent brukt flygel fra en privatperson i seks måneder. Vår kantor Anastasiya har spilt på dette i en måned og anbefaler kjøp av flygelet. Tjølling menighetsråd starter nå innsamling til kjøp av flygelet til Tjølling kirk og ønsker gaveløfte fra firmaer og privatpersoner, som vil være med å gjøre innkjøp av flygelet mulig.

Tjølling menighet fikk ny kantor våren 2019 og Tjølling kirke er med sitt nye orgel en fantastisk arbeidsplass for vår kantor. Tjølling kirke har et stort kirkerom og det skal også fylles med toner og lyd.

 

Et orgel kan ikke brukes til alle musikkfremførelser og dette har vi erkjent ved at vi også har et piano i kirken. Det er en kjensgjerning at et flygel gir en langt bedre lydklang og større opplevelse for tilhørere og utøver i et stort kirkerom. Vi har nå en kantor med bred utdanning og som ved siden av musikk ved kirkelige handlinger også ønsker å sette opp ulike konserter i Tjølling kirke.

 

Vår kantor Anastasiya Bazhenova er 31 år og svært godt utdannet. Hun kommer fra Russland og vokste opp i byen Voronezh og begynte på kulturskole 4 år gammel. Når hun fylte 7 år begynte hun ved en av få musikkskoler, som forbereder profesjonelle musikere hvor elevene har fordyping i musikk på et høyt nivå ved siden av vanlige skolefag. Her studerte Anastasiya i 11 år. Diplom fra musikkskolen ga henne rett til å jobbe som pianolærer og akkompagnatør ved kulturskoler. Etter musikkskolen begynte hun å studere ved Voronezh kunsthøgskole med piano som hovedinstrument og orgel som valgfag. Ved siden av studiet jobbet hun som akkompagnatør/repititør ved kunsthøgskolen og som dirigent for barnekor ved en kulturskole. I 2012 flyttet hun til Oslo for å studere klaver ved Norges musikkhøgskole hos professor Jens Harald Bratlie. Hun tok mastergrad i juni 2014. I løpet av studietiden har hun deltatt i mange internasjonale pianokonkurranser og vunnet flere ganger i Italia, Frankrike og Russland. I tillegg har hun spilt mange konserter i Russland og Europa med russiske og europeiske orkestre.

 

Vi ønsker at Anastasiya og andre utøvende kirkemusikere skal få oppleve glede ved også å spille klaver i Tjølling kirke. I kirkerommet står det i dag et velbrukt lite piano, som blir brukt. Et flygel gir imidlertid en veldig mye bedre klang i kirkerommet.

 

Vi er nå så heldige å ha fått lånt et meget pent brukt flygel fra en privatperson i seks måneder. Vår kantor har spilt på dette i en måned nå og anbefaler kjøp av dette flygelet. Tjølling menighetsråd starter nå innsamling til kjøp av flygelet.

 

Vårt ønske og mål er å få samlet inn kr 200.000,- til kjøp av flygelet.

Vi ønsker gaveløfte fra firmaer og privatpersoner. Alle gavebeløp mottas med takk!

 

Innbetaling til Tjølling menighet

konto: 2540.21.00918

Tjølling sokn

Håkestadveien 1

3280 Tjodalyng

Org nr.: 976 990 757 MVA

 

På forhånd takk for ditt bidrag!

Kontaktinformasjon for Larvik kirkelige fellesråd

Postadresse:
Postboks 258, 3251 Larvik

Besøksadresse:
Romberggata 4, 3256 Larvik

Åpningstider for kontoret:
Mandag - fredag 10.00. - 14.00.

E-post:  kirkevergen@larvik.kirken.no

Telefon: 33 17 30 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"