Andakter, aktiviteter og filmer for barn og unge

Hvordan kan man aktivisere barn og unge? På denne siden finner du tips til filmer, aktiviteter, spill og apper - som både kan være sosialt og lærerikt.

Søndagsskole på Youtube: Nå som søndagsskolene er stengt, kan barna få søndagsskole med Jonas og Julie på Youtube! Og de har planer om å komme tilbake med ny sending hver helg, så følg med, og abonner gjerne på kanalen til Søndagsskolen Norge! 

Se filmer på Søndagsskolen sin Youtubekanal

 

Perle Noas ark: Finn fram perlene og lag Noas ark mens dere hører på historien om Noa, med sang, musikk og fortelling fra Ivar Skippervold. Se inspirasjon fra kirken i Indre Nordfjord.

 

Takk for i dag-appen: En app der barn og voksne kan bli kjent med kirken og det å be aftenbønn. Den inneholder to spill, KIRKEN og HUSET, med spennende aktiviteter for barn 2-6 år. Appen inneholder en dåpssalme og flere fine aftenbønner. Fortellerstemme finnes på bokmål, nynorsk, engelsk og tysk.

Last ned appen gratis via AppStore eller GooglePlay.

 

Bli med å bygg Asak kirke i Minecraft: Det er litt kjedelig å være hjemme uten å være sammen med vennene sine. Det kjennes godt å lage noe. Å bygge noe fysisk med hendene sine er kjekkest. Enda hyggeligere er det å lage noe sammen. Når vi ikke kan være sammen å lage noe, kan vi være sammen i Minecraft. 

Nå har vi begynt å bygge Asak kirke. Du er invitert til å bli med! Klikk på denne linken for å registrere Minecraft-brukernavnet ditt slik at ungdomsprest Lars Lauvvik Ørland kan legge deg til.

 

Listen oppdateres fortløpende - ta kontakt om du kjenner til ressurser som burde stå i denne oversikten.

Kontaktinformasjon for Larvik kirkelige fellesråd

Postadresse:
Postboks 258, 3251 Larvik

Besøksadresse:
Romberggata 4, 3256 Larvik

Åpningstider for kontoret:
Mandag - fredag 10.00. - 14.00.

E-post:  kirkevergen@larvik.kirken.no

Telefon: 33 17 30 00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"