Kirken.no bruker såkalte cookies til trafikkmåling og optimalisering av innhold. Hvis du klikker «Jeg forstår, lukk meldingen» aksepterer du at vi bruker cookies på sidene. Vil du vite mer om cookies, trykk «les mer».

Jeg forstår, lukk meldingen

Les mer

GDPR - personvernerklæring for Larvik Kirkelige Fellesråd

Behandling av personopplysninger i Larvik kirkelige fellesråd
Når du bruker nettsiden vår og er i kontakt med oss vil vi behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Kirkeverge Sigrid Kobro Stensrød er behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler ved kirkekontoret i Larvik kirkelige fellesråd.

Kontaktinformasjonen er:

Besøksadresse: Romberggata 4, 3256 Larvik

Postadresse: Postboks 258, Sentrum, 3251 Larvik

E-post: kirkevergen@larvik.kirken.no

Telefon: 33 17 30 00

Organisasjonsnummer: 976990803

Virksomheten har ikke eget personvernombud.

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte kirkekontoret ved Mia Söderstrand Jensen på e-post kirkevergen@larvik.kirken.no, telefon 33 17 30 05 eller kontakte Kirkerådets avdelingsdirektør Ole Inge Bekkelund, på telefon 23 08 12 50 eller e-post ob377@kirken.no

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn?
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

  1. Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på.
    Herunder kontaktinformasjon og personopplysninger som er nødvendig for å yte deg kirkelige tjenester i forbindelse med kirkelige handlinger, trosopplæringstiltak og øvrige tilbud det er mulig for deg å melde deg på (tilbud som babysang, kor, med videre).
              
  2. For å gi informasjon om vår virksomhet: E-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av avtale med deg.

  3. Rekruttering til nye stillinger oss hos. CV, søknad, attester og referanser. Behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt.


Utlevering av personopplysninger til andre
Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.

Kirkevergen bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

  • Kirkedata med fagsystemene Kardinal og Gravlund

  • Kirkepartner

  • Agresso Web, fagsystemer i Larvik kommune for økonomi, lønn og IKT-løsninger

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

Lagringstid
Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Siden organer i Den norske kirke er forpliktet av arkivloven, så gjør vi oppmerksom på at sletting først kan gjennomføres der dette er i overenstemmelse om regelverket i arkivlovgivningens regelverk om kassasjon.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: http://www.datatilsynet.no/

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende mail til behandlingsansvarlig på følgende e-post: kirkevergen@larvik.kirken.no Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er ta kontakt med behandlingsansvarlig på mail følgende e-post: kirkevergen@larvik.kirken.no

Klager
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke er i overenstemmelse med personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet på postkasse@datatilsynet.no

Endringer
Endring av våre tjenester og endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Vi vil sende deg informasjon om dette dersom vi har din mailadresse. Hvis vi ikke har din kontaktinformasjon, gjøres du oppmerksom på at oppdatert informasjon alltid vil finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Sist oppdatert 08.03.19.

Kontaktinformasjon for Larvik kirkelige fellesråd

Postadresse:
Postboks 258, 3251 Larvik

Besøksadresse:
Romberggata 4, 3256 Larvik

Åpningstider for kontoret:
Mandag - fredag 09.00. - 15.00.

E-post:  kirkevergen@larvik.kirken.no

Telefon: 33 17 30 00