Ensomhet, utrygghet, frykt er begreper vi kjenner på

Korona pandemien og denne unntakstilstanden vi kjenner på i disse dager gjør noe med oss. Ensomhet, utrygghet, frykt er begreper vi kan identifisere oss med. Som kirken i Lier ønsker vi å være tilstede, gjøre en forskjell, være en medvandrer, en lytter, en som kan skape håp og trygghet midt i denne vanskelige og uforutsigbare tiden vi lever i.

Alle ansatte i kirken i Lier er operative og tilgjengelige, men som følge av oppfordring fra lokale myndigheter om å holde oss hjemme og ha hjemmekontorer, blir vi ikke like synlig som før.  Derfor minner vi om at vi er her for deg. Har du behov for å snakke med noen, ønsker du forbønn eller har annet på hjertet, ber vi deg ta kontakt med oss.  Ta en telefon til kirkekontoret (tlf. 409 24 950) og/eller en av våre ansatte, for å avtale en evt. samtale.  Ved behov vil vi bistå med å videreformidle samtalen til annen relevant medarbeider.

Oppfordrer dere til å ta vare på hverandre, vise omsorg og ta vare på dere selv.  Hold ut.  Dette skal vi klare sammen.  God helg!

Kontaktinformasjon for Lier kirkelige fellesråd

Besøksadresse:

Fosskvartalet
Bruveien 2
3403  Lier

Postadresse:

Pb. 215
3401  Lier

 

 

Bankgiro:  7874 05 88086

Org.nr: 976 990 293

Telefon:  409 24 950  (ikke sms)

E-post: lier@kirken.no

 

Telefontid:   Man-Fre 09.00 - 15.00
Besøkstid:    Man-Fre 09.00 - 14.30

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"