Utdeling av 4-årsbok

Til helgen deler vi ut 4-årsbok i 4 av de 6 kirkene våre!

På søndag har vi gudstjeneste med utdeling av 4-årsbok i Nordre Ål, Søre Ål, Lillehammer og Fåberg kirker. I Vingrom ble det delt ut den 4. oktober og i Saksumdal blir det delt ut den 13. desember.
 
Barna er invitert til samling i kirkene en kveld denne uken, hvor de blir litt kjent med hverandre, kirkerommet, en fortelling fra boka og noen av sangene vi skal bruke i gudstjenesten.
 
Invitasjoner med påmeldingsinfo ligger lengre ned på siden. Velkommen!
 
 
Min Kirkebok 4 er en variert og mangfoldig kirkebok som tar utgangspunkt i fireåringens hverdag og opplevelse. Fra det kjente og nære kan barnet bli med inn i bibelfortellinger, varierte kunstbilder, sanger, salmer og enkle liturgieske ord og uttrykk. Dette har blitt en lett og glad bok som både barn og voksne vil like.
 
Tegneseriene om Bo og Nora sprer humor og glede. De skjønnlitterære stykkene om barna binder boka sammen og gjør sanger, bilder og fortellinger mer hverdagsnære og sanselige.
 
Boka inneholder 9 kjente fortellinger fra Bibelen. Disse er gjenfortalt for barn av Paul Leer-Salvesen. Bibelfortellingene er illustrert med hvert sitt kunstbilde som omhandler og utfyller fortellingene. Bildene har forskjellig uttrykk og stil og er hentet fra ulike epoker.

 

Kontaktinformasjon for Lillehammer kirkelige fellesråd

Lillehammer kirkelige fellesråd.

Kontoradresse:

Fåberggata 128,

2615 Lillehammer

E-post: post.lillehammer@kirken.no

Telefon: 61270888

Telefon- og besøkstid: 09-15 (hverdager)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"