Babysang

I Søre Ål og Nordre Ål kirker

babysang er dessverre avlyst inntil videre. 

Håper å kunne kjøre ett kurs etter påske, hvis Korona reglene letter litt.

 

Vi begynner kl 12.00 og holder på 30 min med sang-økt, og serverer kaffe og te etterpå så vi kan spise matpakke sammen og prate.

 

KORONA HENSYN:

Det er viktig at alle følger regelen om å holde seg hjemme hvis de er syke eller har vært i kontakt med noen som har fått påvist smitte (isamsvar med gjeldene smittevernsregler fra staten).

Vi har håndsprit tilgjengelig i kirkerommene, og gode renholdsrutiner.

Under samlingen passer vi på å ha god avstand i ringen, og at alle har med eget nyvasket teppe/gulpeklut til å legge babyene på.

under kaffe servering holder vi en meter avstand når vi sitter, og vi vil ha håndsprit tilgjengelig itillegg til håndvask muligheter. vi har babystoler fra ikea, og flytter inn teppe fra samlingen så barna kan ligge på gulvet, sitte i stol, sitte på fanget eller ligge i bilstol/vogn under denne seansen. Alle bord og stoler vaskes med godkjente vaskemiddel før og etter samlingen.

 

 

Passer best for babyer i alderen 3 til 9 måneder, men 0 til 12 måneder er velkommen til å prøve!

Pris: 100 kr. Begrenset antall plasser. Betaling gjøres via vipps i løpet av kurset, det er mulig å være med en gang eller to, og melde seg av resten av kurset, hvis kurset ikke passer for dere.

Åpent for alle uansett tilhørighet.

Babysang er et tilbud for de minste barna, sammen med en av foreldrene. Gjennom sang knyttes kontakt mellom foreldre og barn.

Musikk er et viktig stimuli for barn som man ikke kan begynne for tidlig med. Allerede i mors mage kan fosteret høre lyder og musikk. Puls og rytme er en del av fosterets omgivelser og foreldre oppfordres til å synge for sitt ufødte barn. I barnets oppvekst er det også viktig å presentere det for musikk. Den har betydning for barnets utvikling, idet musikken gir barnet auditive, sansemotoriske og kroppslige opplevelser. På samme tid er musikk en ramme hvor barnet får mulighet til å uttrykke og utfolde seg.

Det sosiale aspektet har en sentral rolle i babysangen. I musikken er man sammen om noe. Man deler en felles opplevelse. Man skaper noe sammen. Man leker og utforsker sammen. Musikk i seg selv handler i stor grad om samspill og kommunikasjon. Musikk og babysang gir derfor barn og foreldre et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent.

Vi bruker sanger og regler både med og uten kristent innhold. Konseptet er lagt til rette ut fra de små som deltar, men det er også et sosialt fellesskap for de voksne.

Babysangen er en del av kirkens trosopplæringstilbud. For barna er babysangtilbudet et av de første møtene med kirken. Vi ønsker at barna og foreldre skal få bli bedre kjent med kirken, og få oppleve at kirkerommet er et sted der de kan føle seg hjemme.

Ledere; Marit Stave (menighetsarbeider), Kari Graff (frivillig medarbeider Søre Ål),  Regine Klem (frivillig medarbeider Nordre Ål)

 Hvis du har spørsmål om kurset så kan du ta kontakt med Marit Stave på 40857833/ms758@kirken.no

Påmelding til babysang

Kan vi bruke bilder av barnet til hjemmeside/brosjyrer?
Vi ønsker å bruke telefon nr og mail-adresse til å sende informasjon om fremtidige trosopplæringstiltak. Informasjon vi ikke får tillatelse til å bruke blir slettet etter arrangementet.

Kontaktinformasjon for Lillehammer kirkelige fellesråd

Lillehammer kirkelige fellesråd.

Kontoradresse:

Fåberggata 128,

2615 Lillehammer

E-post: post.lillehammer@kirken.no

Telefon: 61270888

Telefon- og besøkstid: 09-15 (hverdager)

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"