Givertjeneste til Kirkesenteret i Mandal

Kirkesenteret i Mandal er utelukkende bygget gjennom frivillig arbeid og innsamlede midler. Prosjektet var under planlegging i flere år, og i mai 2019 ble dørene åpnet i gågata i Mandal. Prosjektet vil være avhengig av faste givere og inntektsbringende tiltak i mange år fremover.

Bli giver - klikk her!

Prosjektleder Kai Sødal forteller at menigheten er helt avhengig av mange engasjerte givere for å kunne klare de økonomiske forpliktelsene. Hvert år i flere år framover vil menigheten være avhengig av en løpende, frivillig gaveinntekt på minst 1,2 mill kroner pr. år. Disse gavene kommer i dag fra ca. 115 faste givere, enkeltgaver og mange dugnads- baserte fellesaktiviteter som bruktbutikk, markedsdag, kunstlotteri, basarer og konserter.

Framover vil det arbeides for å skaffe enda flere givere og gode felleskapsbyggende aktiviteter som kan bidra til at menigheten kan nedbetale lånet. «Mange bekker små, blir til en stor Å». I tillegg kommer det inntekter fra utleie av kontorer til fellesrådet.

Menigheten er svært takknemlig for alle som i form av dugnad, pengestøtte og engasjement gjør det mulig for Mandal menighet å etablere det nye senteret! Uten denne store givergleden og innsatsen hadde det ikke vært mulig å realisere prosjektet.

Kontaktinformasjon for Mandal menighet

Mandal menighet har kontor i Kirkesenteret ved gågata i Mandal.

Kontoradresse:
Store Elvegate 33
4514 Mandal
(Inngang fra Gågata)

E-post: post.mandal@kirken.no

Telefon: 38 27 28 70

Telefon- og besøkstid:
Man-Fred kl 10:00 - 14:00

Kontonr. 3040.21.28700

Vipps 77933

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"