Velkommen til konfirmasjon i Nordkapp

Alle som er født i år 2006, som er medlem i Den norske kirke og har bostedsadresse i Nordkapp kommune, inviteres til å konfirmeres i Nordkapp menighet.

Konfirmasjonstiden varer fra november måned og fram til midten av mai neste år. Det vil bli 5 søndagssamlinger på Menighetshuset. I tillegg skal du som konfirmant delta på en del gudstjenester og andre arrangement gjennom konfirmantåret. Det hele avsluttes med konfirmasjonsgudstjenester lørdag og søndag 8. og 9. mai 2021.

For å informere mer om konfirmasjonsåret, inviterer vi deg og dine foreldre/foresatte til:

Informasjonsmøte tirsdag 3. november kl. 20.00 på Menighetshuset, Menesgata 1

Informasjonsmøtet er obligatorisk for alle som ønsker å konfirmere seg i Nordkapp menighet. Kan du og/eller dine foresatte ikke delta på møtet, ber vi om at dere tar kontakt med kirkekontoret på tlf. 77 30 07 33 eller epost post@kirken.nordkapp.no.

Alle som er født i 2006, medlem av Den norske kirke (dvs. døpt) og bosatt i Nordkapp kommune, kan konfirmeres i Nordkapp menighet. Er du ikke døpt, eller tilhører et annet trossamfunn, men allikevel ønsker å blir konfirmert, er du likevel hjertelig velkommen. Ta gjerne kontakt med oss på epost, eller møt opp på informasjonsmøtet.

Kontaktinformasjon for Nordkapp menighet

Post- og besøksadresse:
Menesgata 1
9750 Honningsvåg

Åpningstider kirkekontoret:
Mandag 09.00 -14.00
Tirsdag 09.00 -14.00
Torsdag 09.00-14-00

Telefon: 77 30 07 33
E-postadresse: post@kirken.nordkapp.noBeklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"