Koronatiltak i Nordkapp menighet

Aktiviteten i Nordkapp menighet gjennomføres i tråd med nasjonale, - og lokale retningslinjer knyttet til å hindre smitte av Koronavirus. Dette betyr en del begrensninger og ekstra tiltak (Oppdatert 13.11.20)

I tråd med anbefalinger fra bl.a. folkehelseinstituttet og kommuneoverlege er det innført følgende tiltak i Nordkapp sokn (revidert 13.11.20)

- Begrenset antall deltakere på gudstjenester - benker er sperret. Max 50 personer i Honningsvåg kirke. Lavere antall i de øvrige kirkene. Nattverd gjennomføres ikke, for å unngå forflytninger i kirkerommet.

- Deltakerlister med navn og telefonnummer under alle aktiviteter i kirkene.

- Dåp gjennomføres som vanlig med restriksjoner knyttet til antall deltakende. 
Les mer om dåp her

- Begravelser kan gjennomføres med restriksjoner knyttet til antall deltakende. Inntil 50 personer er tillatt. Deltakerliste skal føres.

- Vielser kan bestilles og gjennomføres med restriksjoner. Les mer om vielser her.

- Konserter og annet som måtte være planlagt i kirkene kan gjennomføres med restriksjoner i antall deltakere m.m. Se ovenfor.

- Andakter på Helsesenteret/Vågenstua avlyses.

- Matomfordelingen fortsetter med utdeling på torsdager menighetshuset, med ekstra smitteverntiltak i tilknytning til dette. Trine Araci kan kontaktes om dette (se nedenfor)

- Menighetshuset kan brukes til minnesamvær ved begravelser, men dette regnes som et privat arrangement og kan derfor iht. forskriftene kun samle inntil 20 personer.

Menighetshuset er nå åpent for besøkende, men kontakt gjerne telefon eller mail. Kontoret er tilgjengelig på telefon 77 30 07 33 eller e-post post@kirken.nordkapp.no, i hele perioden. Se øvrig kontaktinformasjon nedenfor. 

Tiltakene kan endres fortløpende ut fra endringer i anbefalinger fra lokale myndigheter og nasjonale retningslinjer.

Nedenfor finner du lenke til digitale felleskap i kirken, samt til den nasjonale smittevernveilederen for Den norske kirke.

Kontaktinformasjon for Nordkapp menighet

Post- og besøksadresse:
Menesgata 1
9750 Honningsvåg

Åpningstider kirkekontoret:
Mandag 09.00 -14.00
Tirsdag 09.00 -14.00
Torsdag 09.00-14-00

Telefon: 77 30 07 33
E-postadresse: post@kirken.nordkapp.no
Org.nr 977001706 (Nordkapp sokn)Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"