KONFIRMANT 2021- mitt valg! Hopper du i det?

Konfirmasjon i Langhus og Siggerud

Hei, er du vår neste konfirmant? Vi håper at du velger konfirmasjon i Langhus eller Siggerud kirker.

Slik melder du deg på som konfirmant: Klikk på bilde! Det er ønsket at konfirmanten selv eller er med ved utfyllingen til påmeldingen. 

                                                   

Fyll ut skjema for innskriving. Dersom du ikke er sikker på alt som skal fylles inn, skriv det du vet og send inn, så ordner vi det som mangler senere. Har du særskilte behov (som allergier, fysiske eller psykiske lidelser, ADHD osv.) ta kontakt i god tid, så legger vi til rette i samarbeid med dere.

Hvorfor? Her finner du et sted hvor du kan være deg selv. Her kan du stille spørsmål du lurer på. Her kan du utforske hva du tror på, og lære mer om kristen tro. Her blir du en del av et større felleskap, og møter også våre ungdomsledere. Konfirmanttiden er en tid for å tenke nye tanker, oppleve noe nytt og få nye venner!

Hva er konfirmasjon? Ordet konfirmasjon kan bety både «å bekrefte» og «å gjøre sterk». I en konfirmasjonsgudstjenest ber vi Gud om å velsigne og å styrke hver enkelt konfirmant.

Hva er jeg med på? Temasamlinger på 7 onsdager kl.14.30-16.00 eller torsdager kl.16.15-17.45 i Langhus eller 7 onsdager kl.13.30-15.00 i Siggerud. Temaer vi skal utforske handler om: Hvem er jeg? Hva skal jeg bruke livet til? Finnes Gud? Hva tror jeg på? Vennskap og menneskeverd. Kristenliv. Kjærlighet, seksualitet og samliv. Miljø og rettferdighet.

Våre highlights Kick-off-kveld, konfirmantkonsert og leir i mai/juni. 

Hva skjer på leir? Vi reiser sammen med konfirmantene fra begge kirker på leir til ei øy på Hvaler. Her blir det garantert gode opplevelser sammen med venner og ungdomsledere. Bading, kano, lek og mange andre ting som skjer. 

En konfirmanttid for alle Uansett funksjonsevne har alle rett til en god konfirmanttid. Er det behov for individuell tilrettelegging, ta kontakt så snart det lar seg gjøre. Vi tilbyr også et eget tilrettelagt konfirmantopplegg som er særlig tilrettelagt konfirmanter med utviklingshemming/behov for tilrettelegging. Dette foregår i Ski nye kirke og starter opp høsten 2020 med konfirmasjon våren 2021. Kontakt kapellan Bent Erik Arnesen bm558@kirken.no /tlf 97 15 38 76.

Jeg er ikke døpt – kan jeg konfirmeres? Ja det kan du. Du er velkommen til å delta i konfirmantopplegget selv om du ikke er døpt. Men dåp er en forutsetning for å delta på konfirmasjonsgudstjenesten. Vi legger til rette for at du kan døpes i løpet av konfirmanttiden. 

Hva kan du forvente av oss? Vi bryr oss om konfirmantene. Vi gjør vårt beste for at konfirmanttiden skal være meningsfullt, lærerik og minneverdig. Vi sammen med konfirmantene lager gode temasamlinger og flotte aktiviteter. Vi sender ut informasjon i god tid og holder våre digitale kanaler oppdaterte. Vi svarer på e-post og telefon.

Hva forventer vi av deg? Du deltar på alle temasamlinger og alle aktiviteter. Du deltar på minst 8 gudstjenester i løpet av konfirmanttiden. Du møter presis til timene og tar med Bibel.Du gir beskjed når du er forhindret fra å komme og tar igjen fravær med ekstratime eller oppgaveløsning. 

Hva forventer vi av foresatte? Vi ønsker at dere møter opp på infomøter og 4 gudstjenester hvor alle konfirmantene skal delta. Dere sender skriftlig melding til menighetspedagogen på forhånd dersom konfirmanten er nødt til å være borte fra en del av opplegget. Dere følger opp og støtter konfirmantene. Gudstjenestene som inngår i konfirmantopplegget er åpne for alle, og dere er hjertelig velkommen.

Meld deg på! Påmeldingen er åpen mellom 4.mai 2020 og 4.juli 2020

Hold av datoer! 

Infomøte

  • for Siggerud konfirmanter gjerne med foreldre/foresatte tirsdag 22. sept 2020 kl.18 Langhus kirke.
  • for Langhus konfirmanter gjerne med foreldre/foresatte tirsdag 22. sept 2020 kl.20 Langhus kirke.

Møt opp, gjerne sammen med dine foreldre/ foresatte. Her kan du/ dere stille alle spørsmål du/ dere lurer på!

Datoer for konfirmasjon i Langhus kirke høsten 2021:
Lørdag 11.september kl. 11 og 13
Søndag 12.september kl. 11
Lørdag 18.september kl. 12

Datoer for konfirmasjon i Siggerud kirke høsten 2021:
Lørdag 4.september kl. 11 og 13
Søndag 5.september kl. 11 og 13

Kontaktinformasjon for Nordre Follo kirkelige fellesråd

Besøksadresse: Birkelunden 4, 1423 Ski

Åpningstider: 09:00 - 14:00

Sommertid: (24.6-14.8 2020): 10.00-13.00

Telefon: 67208200

E-post: post.nordre.follo@kirken.no

Postadresse: Birkelunden 4, 1423 Ski

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"