"Pop-up samtale" UTSATT- ny dato kommer.

Bli med på en samtalekveld der en psykolog og en veileder/sjelesørger reflekterer rundt hva de har lært om å være menneske etter flere tiår i sitt arbeid. Psykolog Målfrid Bjørgo, som for tiden trapper ned arbeidstimene og trapper opp pensjonisttilværelsen, og Arne Tord Sveinall, instituttlektor ved Institutt for Sjelesorg (Modum Bad), veileder og sjelesørger, er i samtalepanelet. Solveig Omland leder samtalen.

Hva kan vi lære av deres erfaring? Hva snakkes det om i terapirommet? Har ulike generasjoner hatt ulike utfordringer – og hvordan preget samtiden og tidsånden de ulike generasjoner? Ser de noen kjønnsforskjeller? Snakkes det om tro? Hva har blitt viktig for de i arbeidet med mennesker? Og hva har de å si til oss - og hvordan vi i vår samtid kan leve som trygge og sanne mennesker og oppdra barn til å bli trygge og ha god selvfølelse?

Pop-up-samtale er en samtale der vi inviterer mennesker med en erfaring - fagkompetanse og/eller livserfaring - som kan være verdifull kompetanse og til hjelp for oss alle. Målet vårt er at vi alle, etter endt samtale, tør være litt mer åpne og sanne i møte med oss selv og våre medmennesker. 


Dato: Utsatt, ny dato kommer
Tid: kommer

Sted: Oddernes menighetshus


Det blir ingen servering og vi sikrer koronameteren.   

Arrangementet er gratis, men vipps gjerne litt (kanskje et sted mellom 50-100kr) til å dekke utgiftene til arrangementet.   

Det er begrenset antall plasser og vi må registrere hvem som er tilstede. Meld deg gjerne på: Send melding (navnet ditt) til 95 88 23 80 (Solveig Omland). Om det blir fullt, blir det informert om på Oddernes menighets hjemmeside (på denne siden). Sjekk gjerne her på siden dersom du planlegger å «poppe-opp», uregistrert, til samtalen slik at du vet at det er plass til deg.

Velkommen!   

 

Kontaktinformasjon for Oddernes kirke

Jegersbergveien 6,
4630 Kristiansand
Organisasjonsnr: 976 992 555
Kontonr: 3000 07 70090
Vipps: 11 66 43

Tlf: 38 19 68 60

Kontortid: Tirsdag til fredag
kl. 10.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"