Gudstjeneste med kuldegrader og sol

Søndag 31. januar feiret 70 personer en annerledes gudstjeneste i Oddernes menighet. Med bålpanner, ullstillongs, sitteunderlag, ullundertøy og strålende sol fra blå himmel, ble det en flott opplevelse for de fremmøtte.

I en usikker tid med pandemi i Norge, er det viktig og tilrettelegge for trygge møteplasser der vi igjen kan føle felleskap med hverandre som menighet. Begge menighetens prester, Jon Andreas Lauvland og Ivar Nicolaisen, var på plass. Organist Ian Richards stod for musikken, sammen med ungdomsarbeider Marit Alette Øien, som bidro med vakker sang. Med god avstand mellom kohortene ble den en fin stund. Vi håper å gjenta suksessen ved en senere anledning dersom været tillater det. Og fikk du det ikke med deg, så må du ta turen innom neste gang! Følg med på menighetens Facebook side og her på nettsiden for informasjon om kommende utendørs gudstjenester i menigheten.

 

 

Foto: Vidar Jakobsen

 

Kontaktinformasjon for Oddernes kirke

Jegersbergveien 6,
4630 Kristiansand
Organisasjonsnr: 976 992 555
Kontonr: 3000 07 70090
Vipps: 11 66 43

Tlf: 38 19 68 60

Kontortid: Tirsdag til fredag
kl. 10.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"