Vandringsgudstjeneste- fra Kristihimmelfartsdag til pinse

Her kan du lese om hvordan du kan få deg en annerledes gudstjeneste-opplevelse denne helgen. Sokneprest Jon Andreas Lauvland inviterer menigheten til Vandringsgudstjeneste i området rundt Oddernes menighetshus. Her finner du informasjon rundt opplegget.

I dagene etter Kristi himmelfart forteller tradisjonen at Maria, Jesu mor og disiplene oppholdt seg i øvresalen i Jerusalem. Her ventet de på det Jesus hadde lovet. Det er en spesiell tid i kirkeåret. Jesus er vendt tilbake til Faderen, og Ånden er enda ikke sendt til disiplene.

Vandringsgudstjenesten tar oss med inn i dette landskapet, på en reise fra Kristihimmelfartsdag til Pinsedag. Med utgangspunkt i gudstjenestens struktur, gir bibeltekster, bilder og refleksjoner oss del i Jesu løfter og vi inviteres til å lengte og håpe sammen med Jesu venner.


Hvis du oppsøker hovedinngangen til Oddernes menighetshus, vil du finne informasjon om vandringsgudstjenesten. Ved å gå i retning kirken og videre langs utsiden av gjerdet rundt barnehageområdet, vil du til slutt komme tilbake til utgangspunktet. Da har du vært innom 13 stasjoner. Vandringsgudstjenesten kan du gå når det måtte passe deg i tiden fra Kristihimmelfartsdag (21.mai) til Pinsedag (31.mai).


Sett gjerne telefonen på lydløst og ta den tiden du trenger. Er det noen tekster du liker, kan du ta et bilde og lese videre hjemme.


Signe vandringen – Jon Andreas L, sokneprest

Kontaktinformasjon for Oddernes kirke

Jegersbergveien 6,
4630 Kristiansand
Organisasjonsnr: 976 992 555
Kontonr: 3000 07 70090
Vipps: 11 66 43

Tlf: 38 19 68 60

Kontortid: Tirsdag til fredag
kl. 10.00-14.00.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"