Babysang

Praktisk informasjon

Fra:12.10.2020 - kl.10.30

Til:12.10.2020 - kl.00.30

Sted:Oddernes menighetshus

Arrangør:Oddernes menighet

Velkommen til babysang i Oddernes menighetshus!

 

Mulighet til å utrykke og utfolde seg

Musikk er et viktig stimuli for barn som man ikke kan begynne for tidlig med. Allerede i mors mage kan fosteret høre lyder og musikk. Puls og rytme er en del av fosterets omgivelser og foreldre oppfordres til å synge for sitt ufødte barn. I barnets oppvekst er det også viktig å presentere det for musikk. Den har betydning for barnets utvikling, idet musikken gir barnet auditive, sansemotoriske og kroppslige opplevelser. På samme tid er musikk en ramme hvor barnet får mulighet til å uttrykke og utfolde seg.

Sammen om noe

Det sosiale aspektet har en sentral rolle i babysangen. I musikken er man sammen om noe. Man deler en felles opplevelse. Man skaper noe sammen. Man leker og utforsker sammen. Musikk i seg selv handler i stor grad om samspill og kommunikasjon. Musikk og babysang gir derfor barn og foreldre et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent.

Et av de første møtene med kirken

Samtidig får foreldrene mulighet til å lære sanger og regler som kan brukes i hjemmet. Noen blir mer fortrolige med å bruke stemmen og begynner å synge mer med barnet. For barna er babysangtilbudet et av de første møtene med kirken. I musikkstunden synges også barnesanger fra kristen barnekultur.

Du er hjertelig velkommen sammen med barnet ditt. Vi serverer gratis vaffler og kaffe, ta gjerne med niste. Vi begynner kl. 10.30

 

Høstens datoer:

Mandag 14. september

Mandag 24. september

 

Høstferie

 

Mandag 5. oktober

Mandag 12. oktober

Mandag 19. oktober

Mandag 26. oktober

Mandag 2. november

Mandag 9. november

Mandag 16. november