Spennende dager med Agenter i kirka!

43 Agent-rekrutter i Orkdal kirke på årets Tårnagenthelg for alle 8-9 åringer fra hele kommunen - Se alle bildene i bildegalleriet under artikkelen!

Allerede kl 11.30 ankom de første rekruttene(agentene) og da hadde agentinstruktører og agentledere forberedt deres ankomst med stempelputer og blekk!

En ordentlig KICK-OFF ble det, rett over kl 12.00! Agentene fikk agentnummer og agentbevis, samt en agentbuff som gjorde alle klar for oppdragene som fulgte. Allerede nå fikk agentene lære seg Tårnagentsangen og agenter og instruktører sang av full hals!

Etter at agentene hadde funnet sin leder - var neste oppdrag: Oppdrag symbol. Du verden så mange symbol som man kan finne når en er agent! Man blir liksom spesielt oppmerksom som agent og får et eget blikk for detaljer. En ekte agent er nemlig svært god til å lete!

Flere av agentene var nok litt spente på Oppdrag Tårn og det kan vi agentledere forstå! Ikke mange har vært i tårnet i Orkdal kirke. Der er det fryktelig bratt, svært trangt og kaldt. Ingen falt ned fra tårnet, heldigvis, og agentene oppdaget symboler som finnes på de svære klokkene i tårnet. Her var kirketjener Daniel som vanlig en utmerket guide!

Da det var tid for agentmat var vi så mange at vi måtte spise puljevis, men det hele gikk problemfritt med flere englevakter som ordnet mat! Nå var det ikke lenge før vi skulle få besøk av to politiaspiranter! Politiaspirantene lærte oss alt det er å kunne om å lete etter spor og ta fingeravtrykk. Det var spennende å lære hvordan politiet tenker. For de bruker også hjertet sitt mye i arbeidet. Politi og vi agenter er visst ganske like slik. For det viktigste en ekte agent har er hjertet!

Før vi dro hjem denne dagen hadde ungdomslederne/agentlederne laget et hjerte, et kors og et anker av lys og Oda fortalte fra 1. Korinterbrev 13 om at størst av alt er kjærligheten. Ungdomslederne har virkelig gitt av sitt hjerte til alle agentene denne helgen! Vel gjort! 

Mye skal ordnes før det er gudstjeneste og Oppdrag gudstjeneste gjorde agentene i stand til å være med og bære noe av ansvaret i gudstjenesten. Dette oppdraget fullførte agentene på søndag også med glans!

Takk til alle som gjorde denne helgen minnerik for agenter og ledere!

Du verden for en gjeng! Vi ses i Moe kirke om to år - Da er det Lys våken og vi skal overnatte! 

Kontaktinformasjon for Orkdal kirkelige fellesråd

Postadresse: Boks 4, 7321 Fannrem

Kontoradresse:  Blomstervegen 12, 7320 Fannrem

E-post:  post.orkdal@kirken.no

Telefon: 72 47 97 50

Telefon- og besøkstid: 

Mandag, onsdag, torsdag og fredag kl. 09-14

Tirsdag kl. 10-14