Bjørndalen

Friluftsgudstjenesten i Bjørndal søndag 19. juni ble en minnerik opplevelse. Over 100 hadde tatt seg frem til denne setervollen fra høymiddel-alderen for å feire gudstjeneste.

Det var en halv times gange frem til setervollen fra Fjellkjøsenvannet. Det heftet tydeligvis ikke de som hadde møtt frem for det var nærmere 110 som fant veien til gudstjenesten denne søndagen. Været var aldeles strålende og bidro til ei høytidsstund som mange kommer til å huske.

Det å sitte foran alteret som var reist for anledningen var flott. Her var det ikke noe alterbilde. Bak alteret åpnet naturen seg heller opp i et mektig panorama. Dette mektige panorama gav en fantastisk katedralfølelse.

Det var diakoniutvalget på Geitastrand med Bjørg Sletvold i spissen som tok initiativet til denne gudstjenesten. Tantebarnet hennes ble også båret til dåp under denne gudstjenesten. Diakoniutvalget hadde ellers sørget for bespisning til alle. I varmen var surmelk og kavring utmerket kost, men i tillegg var det ordnet med et fat med spekemat til alle! Det manglet ikke på noe for det ble også servert kaffe med kaker.

Denne gudstjenesten var også en avskjed med prostiprestvikar Kjell Andersen. Kapellan Lilleberg og Terje Jonassen overrakte gaver og takket ham for tjenesten han hadde utført i prostiet og i Geitastrand menighet, hvor han det siste året har vært leder av menighetsrådet.

Bjørg Sletvold og diakoniutvalget på Geitastrand skal ha all æren for at de våget å invitere menigheten til setervollen uti Bjørndalen. Gudstjenesten, serveringen og fellesskapet ble en uforglemmelig opplevelse i naturens katedral i det flotte søndagsværet.

Pål Ove Lilleberg

Kontaktinformasjon for Geitastrand menighet

Postadresse:

Kontoradresse:

E-post:

Telefon:

Telefax:  

Telefon- og besøkstid:

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"