Jubileumsboka sluppet

Det ble en utrolig flott bokkveld på fredag 30. januar. Jubileumsboka om Geitastrand kirkas 150-årige historie ble sluppet. Nesten 170 hadde møtt frem på Kjørmoen grendahus på Geitastrand.

Kveldens kåseri ble holdt av Jon Haugnes, redaktør av jubileumsboka. I kåseri som var både muntert og høytidlig, tok han oss naturligvis med tilbake i historien. Vi fikk høre om kirkeferd over fjorden, tradisjoner og skikker som har endret seg, levekårene i 1859... og det vekte stor munterhet i salen da han fortalte om den store produksjonen av prester fra bygda.

Orkdal pensjonistkor deltok med flott sang.

Sivert Husdal skrev for 25 år siden jubileums-beretningen til 125-årsjubileet. Dette heftet har dannet grunnlaget for jubileumsboka som kom nå. Sivert sin innsats da og denne gang ble markert med en blomsteroverrekkelse.

Underveis ble det også overrekt bokgaver til de mange som hadde bidratt til boka. Det stod Sigrun Halsen, leder av jubileumskomiteen for. Hun ledet forøvrig kvelden på en utmerket måte. Til slutt ble bokkomiteen hedret for innsatsen med overrekkelse av et bilde.

En utrolig kveld hvor en dro hjem med en følelse av å fått være med på noe historisk og minnerikt.

 

Pål Ove Lilleberg

Kontaktinformasjon for Geitastrand menighet

Postadresse:

Kontoradresse:

E-post:

Telefon:

Telefax:  

Telefon- og besøkstid:

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"