I forbindelse med Orkangerdagene i slutten av juni lanserte Orkanger historie og Orkanger menighetsråd boka «Konfirmasjon Orkanger 1945 – 2013».

Bare i løpet av Orkangerdagene ble det solgt 300 bøker og med et salg på 250 bøker i sommer har det blitt solgt 550 eksemplarer!! Dette salget er vi svært godt fornøyd med!

Vi er på ingen måte utsolgt. Boka kan fortsatt kjøpes i bokhandlerne på Orkanger, Frivillighetssentralen eller ved å bruke skjemaet litt lenger ned på denne siden.

 Vi har fått mange gode tilbakemeldinger og godord for boka. Det er vi veldig takknemlig for siden det er mange som har lagt ned mange timers frivillig arbeid for å få utgitt Konfirmasjonsboka.

Det er også mulig å ta en nærmere titt på boka på nettsidene. Til lanseringen ble det laget en egen lanseringsvideo som forteller om hvordan boka ble til samt en liten forsmak på boka (se nedenfor). Boka kan virkelig anbefales, som gave eller i bokhylla hjemme hos deg selv.

Konfirmantboka lansert

Tirsdag 18. juni ble konfirmantboka på Orkanger lansert. Boka presentere de som ble konfirmert i Orkanger kirke fra og med 1945 og frem til i dag. Rundt 50 møtte frem på Nedre Rømme for å overvære denne begivenheten. Mange hadde kanskje ikke sett for seg at boka ble lansert på denne måten.

Gammeldags konfirmasjon

Det ble en kveld med variert program som startet med et lite historisk tilbakeblikk. Komiteen som har laget boka, lot oss få en smakebit på hvordan det var å bli konfirmert på 50-tallet. Sokneprest Pål Ove Lilleberg hadde for anledningen kledd seg i den gamle samarien og konfirmerte på gammelt vis Finn Willy Sæther, Tormod Jønsberg og Ole Kristian Fagerli. De ble overhørt og måtte avlegge løfte, slik det var på 50-tallet.

Bokkomiteen

John Egil Bergem intervjuet deretter komiteen om arbeidet med boka. Bokkomiteen har bestått av to fra orkanger menighetsråd og to fra orkanger historie. 

- Finn Willy Sæther
- Tormod Jønsberg
- Ole Kristian Fagerli
- Pål Ove Lilleberg.

Etter samtalen ble det servert kaffe og kaker. Pål Ove Lilleberg hadde også for anledningen laget en liten konfirmant-quiz.

Allerede lanseringskvelden ble det solgt rundt 60 bøker og under Orkangerdagene ble det solgt i underkant av 300 bøker!

I tillegg til å presentere gruppebilder av konfirmantene fra 1945 - 2013 er det bak i boka et tillegg med artikler om kirkehusene på Orkanger, minner og historikk om konfirmasjon samt en presentasjon av prestene og kateketene i denne perioden.

Det er Orkanger historie og Orkanger menighetsråd som har gått sammen om å gi ut denne boka.

 

Kontaktinformasjon for Orkanger menighet

Postadresse:

Kontoradresse:

E-post:

Telefon:

Telefax:  

Telefon- og besøkstid:

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"