Nytt i Moe

"Kirken står i bondens tanke på et høyt sted og for seg selv, fredlyst" skriver Bjørnstjerne Bjørnson i Synnøve Solbakken. Kanskje var det slike bondetanker som førte til at Moe kirke i vår har fått fjerna nærstående trær som stengte for utsikta til og fra kirka fra Vormstadsida. Kirkebygget er iallfall meir synlig for flere i soknet enn på lang tid.

Innvendig har også leder i soknerådet, Øystein Fagerli, og hans råd fått til ei flott fornying av sakristiet på østsida av kirka, rommet bak alteret. Det ble vedtatt å bruke midler fra legater som rådet disponerer til denne oppussinga, to minnegaver til kirka vart brukt så derfor er dette i sin heilhet finansiert av menigheten.

Komiteen som arbeida med prosjektet var: Anne Bodil Vuttudal, Jorhild Ljøkjel og Øystein Fagerli. Det vart kjøpt inn stort bord og stoler fra Stockholm. Vegger og tak vart malt i lyse farger. Nye skap vart kjøpt, og ny kjøkkenbenk med kaffetraktere. Nå slipper de å ta med seg kaffe på kanner heimefra til kirkekaffe! Det var litt mørkt og tungt preg over dette sakristiet tidligere, men med nye, lyse farger og nye lysarmaturer har det blitt et lyst og trivelig rom. Ta gjerne en tur innom etter ei gudstjeneste!

Kontaktinformasjon for Orkland kirkelige fellesråd

Telefon
72 47 97 50

E-post
post.orkland@kirken.no

Postadresse
Boks 4
7321 Fannrem

 

Avd. Fannrem
Blomsterveien 12
7320 Fannrem

Åpningstider
Mandag, onsdag - fredag
09 - 14
Tirsdag
10 - 14

Avd. Meldal
Løkkenveien 2
7336 Meldal

Åpningstider
Tirsdag og torsdag
10 - 14

Telefon Meldal
72 49 51 65

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"