Velkommen - en sommerhilsen fra diakon Marianne

Nå på fredag 23. juli fra kl. 11:00 til ca. kl. 14 ønsker Diakon Marianne dere velkommen til grillplassen på Bygdetunet. Her vil det bli mulighet for gratis vaffel og kaffe, og en hyggelig prat.😊 Fortsatt god sommer!

Marianne begynte som diakon i Rakkestad sokn ved nyttår 2021, og her er en del om hennes diakonhverdag i her i Rakkestad.

Som diakon har jeg en varierende jobbdag - her får du en oversikt over hva de kan bestå av, og er det noe du lurer på - så står kontaktinfoen min nederst på siden, og ser frem til å høre fra deg.

Utover våren så vil jeg tilby mulighet for gåturer, dette er jo en av de få aktivitetene som er mulig å gjennomføre som tidene er nå.
Gåturene er for damer i den internasjonale kvinnegruppa, men den er åpen for alle kvinner fra alle aldre og nasjonaliteter, så muligheten er der for flere.
Jeg tenker å tilby tur hver 14.dag, hvor det er meg og 4 damer hver gang. De som ønsker å være med tar kontakt med meg for mer informasjon.

Besøk på Skautun, det skal bli hyggelig å få komme på besøk fra uke 10. 

En annen aktivitetet som jeg følger opp er fasteaksjonen - denne vil det komme mer info om på nettsidene våre. 

Bruktbua i Julius Skaugs gate 3, er i full drift, åpent hverdager fra kl. 11-16, lørdag kl. 10-14. Den har holdt åpent stort sett hele denne vanskelige Koronatiden, takket være noen frivillige ildsjeler som gjør en fantastisk jobb. Det er få frivillige der for tiden, så hvis du har tid og lyst til å gjøre noe meningsfullt og givende noen timer i uken, så ta kontakt med meg. Overskuddet i bruktbua går til å hjelpe mennesker i vanskelige livssituasjoner

Jeg tilbyr og samtaler med mennesker som ønsker/trenger det, enten fordi de har mistet noen, eller som av andre grunner trenger noen å prate med

Om det er noe du lurer på - så ta kontakt for en prat.

Med ønske om en flott tid fremover
diakon Marianne

Diakoni snarveilogo gull2.png

Kontaktinformasjon for Rakkestad sokn

POST- OG BESØKSADRESSE

Kirkekontoret

Industriveien 6, 1890 Rakkestad

 

 

 

ÅPNINGSTID

man – tors kl. 09.00 – 14.30

Fredag: stengt for publikum

E-POST og TELEFON

post@rakkestadsokn.no 

69 22 60 60

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"