Avlyst: Jazz-onsdag i Hafslund kirke

Dessverre er denne konserten avlyst på grunn av sykdom.

Ikke nok med det, konserten er også gratis (selv om kirken setter pris på et bidrag til kollekten ved utgangen). På grunn av smittehensyn er det kun plass til 40, så det er lurt å møte opp tidlig! Oppstart kl. 19.00.

Margrete Gaulin har sunget i flere gospelkor, og har med gospelkoret Hearts in motion (HIM) koret blant annet under Nobels fredspriskonsert og Spellemannsprisen. Margrete er fast vokalist i Halden Storband, og korer i flere sammenhenger, blant annet med Pulse of Floyd.

Halden Storband er på sin side opptatt av å levere «jazz og storbandmusikk av godt merke med lokal tilknytning og internasjonalt bakteppe!», som de skriver på nettsiden sin. Bandet er av den oppfatning at «musikk nytes best live – da er opplevelsen flottest og mest intens»

Populære onsdagskvelder

Så da er det vel ingen tvil om hvor kommende onsdagskveld bør tilbringes – i hvert fall for de 40 som får plass? I tillegg til konsert, blir det ord for kvelden ved Torill Bredeg

Konserten inngår i en rekke arrangementer kalt Onsdagskvelder i Hafslund kirke. Kveldene er blitt populære med sine varierte programmer som inkluderer konserter, forfatterbesøk, lokalhistoriske foredrag og arrangementer med kirke- eller kulturorienterte temaer.

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"