Julenatt i Sortland kirke onsdag 25. november AVLYST

Konserten Julenatt kommer tilbake til Sortland, og i år er det selveste Wenche Myhre, Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen som sammen med sine eminente musikere Frøydis Grorud og Trond Lien skal skape julestemning i Sortland kirke.

Konserten Julenatt kommer tilbake til Sortland, og i år er det selveste Wenche Myhre, Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen som sammen med sine eminente musikere Frøydis Grorud og Trond Lien skal skape julestemning i Sortland kirke.

I år har vi altså den store gleden av å ha med oss hele Norges Wenche Myhre i Julenatt! Hun trenger vel neppe noen nærmere presentasjon, og etter et helt liv på scenen er hun fremdeles en av våre aller fremste og mest folkekjære artister. Hennes musikalitet og varme har begeistret et stort publikum i alle aldre, både her hjemme og ute i Europa.

Det arrangeres to konserter i Sortland kirke den 25. november. Konserten klokken 18.00 er allerede utsolgt, men vi har fremdeles plass klokken 21.00.

Vi gjør alt vi kan for at det skal være trygt å oppleve en Julenatt-konsert. Vi følger selvsagt de til enhver tid gjeldende smittevernforskriftene til Folkehelseinstituttet. Når du ankommer kirken, er stoler/benker og alle berøringspunkter vasket. Ved inngangen har vi berøringsfrie automater med hånddesinfeksjon som du skal benytte før du går inn i kirkerommet. Det selges maks 50 billetter til hver konsert. 

  1. Fra 09.11.20 skal det ikke være flere enn 50 personer til stede inne i kirken, foruten kirkens eget personale.

        Informasjon vil komme fra arrangøren.

 

Billetter finner du på Ticketmaster.no Velkommen til Julenatt i Sortland kirke!

Kontaktinformasjon for Sortland Sokn

Sortland Sokn 

Postboks 142

8401 Sortland

Kontoradresse: Gårdsallèen 2A, 8400 Sortland

Telefon: 76109910 

Faks: 76109911

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"