Frida Ånnevik med Cellolyd

Frida Ånnevik og Cellolyd står for årets kirkekonsert på Sortland jazzfestival, onsdag 16. september kl 19.00.

Frida Ånnevik og Cellolyd står for årets kirkekonsert på Sortland jazzfestival.

Det finnes stemmer som ikke gir deg noe valg. Stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme.

I 2020 feirer Frida sine første 10 år som artist. Frida har markert seg om en av landets sterkeste komponister og tekstforfattere, og har blant annet sanket inn tre spellemannpriser, samt den prestisjetunge Prøysenprisen. Høsten 2019 fikk hun stor oppmerksomhet med sitt album med tekster oversatt til norsk, og radiohits med sine tolkninger av blant annet Janis Ian («Søtten år»), Astrid S («Tenkt meg om») og Alicia Keys («Henger sammen»). Albumet fikk toppkarakterer fra en unison anmelderstand: «Frida Ånnevik synger coverlåter, og oppnår målet med sånt: Å få det il å høres ut som et helt eget, personlig album,» skrev Dagsavisen. Våren 2020 har Frida vært med i Tv2´s suksessrike musikkprogram «Hver gang vi møtes», og høstet strålende kritikker for sine tolkninger av låtene til musikalske kolleger som Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Chris Holsten og Tuva Syvertsen med flere.

Cellolyd i Lofoten er Norges første og eneste cellofestival startet i 2012 av Lisa Holstad. Festivalen programmerer cellomusikk innen en rekke sjanger, og en av festivalens faste konsepter er å invitere popartister til å gjøre en konsert med egen musikk arrangert for seks cellister. Frida Ånnevik gjestet festivalen i 2018 og hun likte klangen av seks celli såpass godt at hun har tatt med seg Cellolyd på flere konserter siden.

Nå gjester de endelig Sortland jazzfestival sammen!

Arrangør: Sortland jazzfestival i samarbeid med Sortland kirke

Kontaktinformasjon for Sortland Sokn

Sortland Sokn 

Postboks 142

8401 Sortland

Kontoradresse: Gårdsallèen 2A, 8400 Sortland

Telefon: 76109910 

Faks: 76109911

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"