Trio Stisica

Dette er en horntrio hvor alle tre oprinnelig er fra Mosjøen, og har spilt mye sammen i ulike sammenhenger, men akkurat Trio Stisica er et esemble som så dagens lys i 2017. Vinteren 2019 hadde de sin debut-turné. Den uvante besetningen horn, fiolin og klaver gir et velklingende og fargerikt lydbilde, noe som gir nye opplevelser for lytterne. På denne turneén starter de på Sortland før turen går videre sørover i landet. Velkommen til Sortland kirke 4. oktober.

Trio Stisica er en horntrio bestående av Carl Ninian Wika på fiolin, Stine Nermo på horn og Siril Valberg på klaver.

Denne konserten er en del av en turné fra Vesterålen i Nord til Sandefjord i sør. Med seg på denne turnéen har de et program bestående av horntrioer av Brahms, Koechlin, Ewazen, Berkeley og Madsen samt duetter for fiolin og klaver av Sibelius.

Velkommen til Sortland kirke 4. oktober.

Litt om trioen:

Carl Ninian Wika har sin utdanning fra institutt for musikk, NTNU, i Trondheim og fra Hochschule für musik i Dresden(Tyskland). Han har vunnet flere priser og opptrådt som solist med orkester i bl.a Sibelius fiolinkonsert i Trondheim. Wika har spilt med flere profesjonelle orkestre og ensembler som bl.a. Helgeland Sinfonietta, TrondheimSolistene og Nordnorsk opera og symfoniorkester. Wika er ansatt som Festivalsjef for «Festspillene på Helgeland» i tillegg til at hans jobber som freelance fiolinist.

 

Stine Nermo har sin utdanning fra Griegakademiet i Bergen og fra Norges musikkhøgskole i Oslo. Hun har i likhet med Wika vikariert i flere ulike profesjonelle orkestre og ensembler slik som Bergen Filharmoniske orkester, Den nasjonale scene, Sjøforsvarets musikkorps, Helgeland Sinfonietta og Kringkastingsorkesteret. Nermo har også deltatt på flere CD-innspillinger, Tv-opptak og turnéer både innlands og utenlands.

 

Siril Valberg er utdannet pianist fra Norges Musikkhøgskole med både bachelor- og mastergrad. Hun er en aktiv musiker som jevnlig spiller konserter enten som solist, kammermusiker eller akkompagnatør. Valberg har flere ganger opptrådt som solist med orkester i klaverkonserter av Grieg, Bach, Haydn, Beethoven og Rachmaninoff. Hun har også nylig medvirket på en CD-innspilling med Knut Buens slåtter i arrangement for klaver sammen med en rekke andre pianister, bl.a. Håvard Gimse.

Kontaktinformasjon for Sortland Sokn

Sortland Sokn 

Postboks 142

8401 Sortland

Kontoradresse: Gårdsallèen 2A, 8400 Sortland

Telefon: 76109910 

Faks: 76109911

Telefon- og besøkstid: 

Man-fre 09-14

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"