Kapellet tilgjengelig for seremonier

Med de restriksjonene (kun 15 personer tilstede) som nå gjelder for bisettelse/begravelse velger vi å åpne opp for seremonier fra Steinkjer kapell.

Fra og med 1. april gjør vi følgende endringer:
 
Steinkjer kapell tilgjengelig for (primært) alle bisettelser i kommunen (bisettelser tilhørende Verran sokn vil naturlig finnes sted i Malm kirke). 
 
Kistebegravelser vil fortsatt foregå fra Egge kirke og Malm kirke inntil videre, men der jordfestelsen skal foregå ved Steinkjer gravplass vil det være mulig å gjennomføre seremonien i Steinkjer kapell.

Dette gjøres for å avlaste bruken av Egge kirke - og samtidig håndtere renholdet på en optimal måte. I tillegg vil dette også medføre mindre håndtering av kister pga samlokasjon med krematoriet.
 
Vi håper og tror at dette også medfører mindre press på begge byggene, slik at evt. virussmitte i lokalene reduseres av seg selv på grunn av mindre bruk, samt bedre tid til rengjøring mellom seremonier.
 
Slik situasjonen er for tiden vil vi ikke tillate seremonier fra Heksagonen (i kapellet).
 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"