Vi har lyktes med dugnaden.

Kirka er der ved viktige hendelser i lokalsamfunnets eller folkets liv, også når det skjer noe positivt i samfunnet vårt.

Ved hjelp av strenge lokale tiltak, mye testing og lojale innbyggere kan det se ut som om vi er i ferd med å få kontroll på smitteutbruddet. Det er viktig å være helt trygg på at smitteutbruddet er slått tilbake, og kommuneoverlegen har i samråd med kriseledelsen etter grundige vurderinger besluttet å videreføre de fleste tiltakene frem til fredag 23.04 kl 16.00.

Antallet nye smittetilfeller i Steinkjer har gått betydelig ned de siste dagene. Steinkjer vil igjen være over på nasjonalt tiltaksnivå.

For å markere at vi nå løser opp lokale, strenge regler, og går over på nasjonale tiltak, vil det fredag kl. 16:00 bli ringt med kirkeklokkene fra Steinkjer kirke og Malm kirke

Søndag 25. april kl. 11:00 er det endelig gudstjeneste i Steinkjer kirke igjen, og nå er det tillatt med inntil 100 deltakere på tilviste plasser.
Velkommen

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"