Meld på dåp i Stjørdal

Velkommen til påmelding for dåp i Stjørdal. Nederst på denne sida finner du inngangen til påmeldingsskjemaet.

Når du har sendt påmeldingen, vil du få en bekreftelse i retur i løpet av kort tid (vanligvis innenfor en arbeidsdag). Da vil du også få tidspunkt for samtale med presten.

Når du har fått bekreftet tidspunkt for dåpssamtale og dåp, er det bare å vente på den store dagen. På dåpsdagen bør du stille opp i kirka tidsnok til å komme på plass med barnet. Regn med at det kan være flere barn som skal døpes.

I enkelte gudstjenester kan det døpes flere enn fem barn og da kan det bli kø i dåpssakristiet hvis mange barn skal mates og stelles samtidig.

Mer informasjon om dåp i Den norske Kirke finner du på denne siden: Dåp - veien inn i kirken Med dette ønsker vi hjertelig velkommen til dåp.

Dåpsgudstjeneste: Når du skal bestille dåp i Værnes kirke, dukker begrepet Dåpsgudstjeneste opp i lista over tilgjengelige gudstjenester. Vi må presisere at alle datoene som kommer opp i søk på Værnes kirke er gudstjenester med dåp. Forskjellen er at en "dåpsgudstjeneste" er en gudstjeneste med bare dåp (uten preken, nattverd og andre liturgiske innslag). Datoene som er merket Gudstjeneste er vanlige gudstjenester der dåpen går inn som en del av de liturgiske innslagene.

Altså: Du kan melde på dåp i alle gudstjenestene som kommer opp når du søker i skjemaet under, enten de er merket Gudstjeneste eller Dåpsgudstjeneste.  

Hvis alt skjærer seg på nett, kan du også melde på dåp ved å ringe tlf: 74 83 42 20 eller sende en epost til kirkekontoret@stjordal.kommune.no .

Kontaktinformasjon for Stjørdal kirkelige fellesråd

Postadresse:

Stjørdal kirkelige fellesråd

Sandgata 15

7500 Stjørdal 

Åpningstider: 09.00-15.00

Fakturaadresse:

Stjørdal kirkelige fellesråd

Fakturamottak

Rådhus II

7590 Tydal

Telefon sentralbord: 74 83 42 20
Epost: kirkelig.fellesrad@stjordal.kommune.no
Org.nr.: 976 999 215
Bankkonto: 4202.16.67069
EAN: 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"