Domkirkefestivalen

Mange er spente på hvordan det går med konsertene i adventstiden dette året. Domkirkefestivalens program er klart med Händels Messias som åpningskonsert 6. desember. Alt om festivalen oppdateres på festivalens hjemmeside: www.domkirkefestivalen.no. Her kan du også kjøpe billetter. Klikk på lenken nedenfor og kom direkte til festivalens nettsider.

Det har vært mye fram og tilbake i år om det blir domkirkefestival eller ikke. Alt er likevel planlagt med ønske og vilje til å gjennomføre og gi gode konsertopplevelser enten det er for 200 eller 50 publikummere. Domkirkefestivalen har vært arrangert hvert år siden 2005. Mye er gjenkjennbart også i år selv om programmet er slankere og mer kortreist. Gode førjulsopplevelser håper vi likevel at det blir. Trygt skal det også være.

Har du spørsmål? Ta kontakt med festivalleder Espen Melbø, e-post: em543@kirken.no eller produsent Steinar Høiback, e-post: steiback@online.no.

Velkommen!

Kontaktinformasjon for Tønsberg kirkelige fellesråd

Adresse: Storgaten 52 3126 Tønsberg

Åpningstider: 09.00-15.00
Sommertid: 09:00-14:00

Telefon 33 37 47 00
Epost: post.tonsberg@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"