Program for Domkirken høsten 2020

En innholdsrik høst ligger foran oss med gudstjenester, konserter, treff for barn og unge, foredrag og mye annet. Last ned og følg med. Eventuelle endringer pga koronapandemien kan inntreffe. Dette vil bli annonsert. Les mer nedenfor. Vel møtt i Domkirken og Solvangkirken.

Forandring og vekst

I kirken er vi gode på å tenke langsiktig. Sånn er det i en kirkekropp som har feiret 100 000 guds-
tjenester gjennom 2000 år. Da har vi lært oss å planlegge for fremtiden.

Så annledes det blir når man må endre planene fra den ene dagen til den andre. Det som gjaldt i går, gjelder ikke lenger i dag. Dører som var åpne før, er plutselig stengt. Vi som har løpt fritt så lenge vi kan huske, må med ett stå musestille og lære oss å gå på ny.

Omtrent sånn ble våren 2020. Planene for vårhalvåret måtte legges til side. Konfirmasjoner som i Tønsberg feires om våren, ble skjøvet til høsten. Veldig mye annet ble flyttet over på digitale møteplasser. Også der måtte mange av oss lære oss å gå på ny.

Så fint derfor å konstatere at kirken ikke forsvant for oss våren 2020, selv om vi måtte være kirke på en annen måte. Nå når vi så smått har begynt å møtes igjen, så gleder vi oss desto mer. Det handler ikke lenger om hvor mye forskjellig vi makter å tilby, men hvor ekte og sant det er som faktisk skjer erfares. Og vi har lært oss å ta ett skritt om gangen.

Denne folderen er en invitasjon til å søke det hellige rommet og de gode møteplassene denne høsten. Mye er som før, men noe er ganske sikkert også helt annerledes. Det kan vi alle vokse på.

Velkommen til Domkirkens menighet Tønsberg i en tid for forandring, modning og vekst.

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"