Sommerløypa rundt domkirken

En reise i tid og rom. Bli med på en kort gåtur rundt kirken, lær noe nytt om kirken vår, svar på spørsmål og få en deltagerpremie.

Nå er sommerløypa ferdig og hengt opp ved domkirken. Her er det seks poster med noe for både barn og voksne. Litt kirkehistorie, litt om kirkeskatter/ kirkens gamle klenodier og litt om kirkerommet. Bli med og inviter med venner og kjente. De minste deltagerne får deltagerpremie.
Det er laget egne QR-koder til barna som vil svare på spørsmål og få en deltagerpremie og egne koder for de som vil lære litt mer. QR-kode leseren lastes gratis ned fra App Store eller Google Play butikk på mobilen.

Har man ikke QR-kode leser, går det faktisk an å gjennomføre løypa allikevel. Videosnuttene ligger på Youtube. Det enkleste er da å google «Tønsberg domkirke Youtube», men det går også an å skrive inn linkeadressene som står på de forskjellige postene! Når du kommer på Youtube, finner du seks videoer som har «Bli kjent med…» i tittelen. Disse er laget for barna og inneholder spørsmål som skal svares på. De seks videoene som starter med «Lær mer om….» gir mer detaljert informasjon om de forskjellige postene. Les i beskrivelsen av innholdet under videoen om hvilken post den gjelder. Ingen av videoene for barna er lengere enn halvannet minutt. Løpa tar derfor under en halvtime å fullføre.
Kateketen, prestene og kantoren har bidratt til innholdet i videoene. Løypa blir tilgjengelig i hvert fall til skolestart.

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"