Kirkeakademiet høsten 2020

Mandag 14. september kl 19 starter Tønsberg kirkeakademi opp igjen. Først ut er Janne Haaland Matlary med foredrag om pave Frans i Tønsberg domkirke. Les mer om temaet nedenfor. En brosjyre med programmet er vedlagt nederst i artikkelen. Velkommen.

Som lærer, statsviter, politiker og spaltist, er professor dr.philos ved UiO, Janne Haaland Matlary, en kjent stemme i samfunnsdebatten. Som rådgiver for Det pavelige råd for rettferdighet og fred og som medlem av Det pavelige akademi for sosialvitenskapene, har Haaland Matlary også inngående kunnskap om Pave Frans og hans virke som leder av kristenhetens største trossamfunn. Da Jorge Maria Bergoglio i 2013 ble valgt til pave etter Pave Benedicts verraskende avgang og tok navn etter den hellige Frans av Assissi (1182 – 1226), fikk dette oppmerksomhet langt utover Den romersk-katolske kirke. For første gang valgte romerkirken en pave utenfor Europa. Hans gjerning er blitt møtt med både begeistring og skepsis. Janne Haaland Matlary tar oss på innsiden av debatten og hva som preger Pave Frans enestående gjerning. Kvelden avsluttes med et kort årsmøte (fra 20.30).

Kontaktinformasjon for Domkirken menighet

Adresse:
Kirkekontoret i Tønsberg
Storgaten 52
3126 Tønsberg

Telefon: 33 37 47 00
E-post: post@tonsberg.kirken.no

Åpningstider:
08:30 - 15:00
Telefontid:
09:00 - 15:00

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"