Språkkafé / Language café

Har du behov for å øve på norsk? Vi har to språkkafeer: Kvinners språkkafé i Haldens gate 20 på mandager kl. 12.00 og Språkkafe i Lademoen kirke mandager kl. 18.00. Vi vil komme igang så snart kirken og samfunnet åpner opp for det igjen.

Norsk:

Språkkafé (mandager kl. 18.00-19.30):
I Lademoen kirke har vi språkkafé to ganger i uka. Hver mandag fra klokka 18.00 til 19.30 er alle velkommen. Vi samles rundt bordene i Lademoen kirke, og snakker sammen om et tema på norsk. På den måten kan alle som er fremmedspråklige få anledning til å øve seg. Vi serverer kaffe, te og frukt, og alt er gratis. Alle er velkommen, uansett norsk-kunnskaper.

Kvinners språkkafé (mandager kl. 12.00-13.30):
Hver mandag fra klokka 12 til 13.30 er det «Kvinners språkkafé». Da er alle kvinner velkomne, og de kan også ta med seg barn. Vi snakker sammen om et tema, og drikker kaffe eller te og spiser frukt. Målet for begge språkkafeene er å gi innvandrere en god og alminnelig arena for å øke sine norskkunnskaper. Kvinners språkkafé flyttes til Østbyen frivilligsentral, Haldens gate 20, fra august 2019.

 

English:

Language Café (mondays hours 18.00-19.30):
Every Monday from 18 hr we gather around the tables in Lademoen church, with free coffee or tea, fruits and a conversation theme, and speak the norwegian language. Everybody is welcome, no matter how their language knowlegde are.

Womens Language Café (mondays hours 12.00-13.30):
Every Monday from 11 hr women may gather for the exclusive womens language café. Only women and children are welcome. We wish to make new citizens a nice safe place to practice the norwegian language. We make the conversation around a theme with some fruits, tea og coffee. Everything is free of charge. From August 2019 Womens Language Cafè will move to Haldens gate 20.

 

Frivillig:
Har du lyst til å være frivillig på Språkkafé? Ta kontakt med diakonen. De frivillige får opplæring og oppfølging. Ansvaret blir fordelt etter en turnus, og ingen trenger å være alene om ansvaret for en kveld. Vi trenger også norskspråklige kvinner og menn som kommer og deltar uten at de har noe annet ansvar. Jo flere norskspråklige, jo mer norsk får den enkelte snakket! Så hjertelig velkommen til bare å stikke innom en mandag formiddag (kun for kvinner) eller kveld!
Språkkafé er veldig artig å være med på, vi ler mye og vi lærer mye av hverandre. Mange har mye spennende å fortelle fra hjemlandet sitt. Språkkafeene har vært besøkt av personer fra alle kontinenter og mange forskjellige land.

Kontaktinformasjon for Bakklandet og Lademoen menighet

Besøks- og leveringsadresse:
Frostaveien 2H, Trondheim 7068

Åpningstider: 11.00-15.00.

Post- og fakturaadresse:
Bakklandet og Lademoen menighet, Kirkelig fellesråd i Trondheim, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Org.nr. Bakklandet 876 998 122

Org. nr. Lademoen 976 998 189

Felles sentralbord:
Tlf. 994 36 000.
Åpent mandag-fredag klokken 08.30-14.30*
*13.30 på tirsdager.

E-post:
post.bakklandet.trondheim@kirken.no
post.lademoen.trondheim@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"