Trosopplæring

Barn og unge hører til i kirka. Og barn og unge skal få mange muligheter til å kjenne seg litt hjemme både i kirka og i den kristne troa. Alle døpte barn som er oppført i medlemsregisteret til Den norske kirke, og barn som er tilhørige* kan få diverse invitasjoner til trosopplæringsaktiviteter i posten. Alle er uansett velkommen til å delta i opplegget, uansett kirketilhørighet.

 Bakklandet og Lademoen menigheter driver diverse aktiviteter for barn og unge som strekker seg fra 0 til 18 år, og er deler av menighetens trosopplæringstilbud. Alle er velkomne til å være med!

Lademoen menighet tilbyr noen faste aktiviteter for barn og unge: babysang og konfirmasjon. I tillegg har vi diverse enkeltarrangementer som Lys Våken, Tårnagenter, utdelingen av Min kirkebok til 4-åringer og 6-åringer. Alle døpte og tilhørige vil bli invitert til gudstjeneste for å motta sin kirkebok og til de andre aktivitetene.

* Barn som ikke er døpt, men som har foreldre som er medlem av Den norske kirke, er registrert som tilhørige (ikke som medlemmer). Denne registreringskategorien er bestemt av Stortinget. Den vil bli automatisk slettet dersom barnet ikke er døpt innen det er fylt 18 år. Ta kontakt med kirkekontoret dersom dere har spørsmål om dette, eller om det er feil i registeret.

Kontaktinformasjon for Bakklandet og Lademoen menighet

Besøks- og leveringsadresse:
Frostaveien 2H, Trondheim 7068

Åpningstider: 11.00-15.00.

Post- og fakturaadresse:
Bakklandet og Lademoen menighet, Kirkelig fellesråd i Trondheim, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Org. nr. 976 998 189

Felles sentralbord:
Tlf. 994 36 000.
Åpent mandag-fredag klokken 08.30-14.30*
*13.30 på tirsdager.

E-post:
post.bakklandet.lademoen@kirken.no

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"