Emmaus-konfirmant

Liker du de litt dype samtalene? Har du en skuespiller, en danser eller en sanger i magen? Liker du å gjøre noe for andre? Liker du film som tar opp viktige tema. Da er Emmausgruppen noe for deg!

Undervisningen vil veksle mellom små ekskursjoner, gruppearbeid, samtalegrupper og mindre prosjekter. Undervisningen er på tirsdager og torsdager.

Som Emmauskonfirmant har vi en del felles undervisning, men man må også velge mellom tre valgfag. Disse valgfagene har ulikt fokus og blir en stor del av undervisningen:

Musikk, dans og drama
Musikk, dans og drama-gruppa øver inn en musikal. Om du er glad i å synge, spiller et instrument, er glad i å spille teater eller dans, er dette gruppen for deg.

Hjertelaget
Har du lyst til å gjøre en forskjell? Glede en annen? Da er Hjertelaget et godt alternativ. Vi bruker undervisningen til å gjøre noe for andre.

Vi skal blant annet lage bingo-kveld for eldre på sykehjem, delta på suppeutdeling i Vår frues kirke for rusmisbrukere og hjemløse, og vi samarbeider med de som jobber med flyktninger i byen.

Film og tro
Liker du å se film? Undervisningen i «Film og tro» bruker film som utgangspunkt for samtaler om ulike tema. I denne gruppen ser vi filmer, diskuterer og analyser det vi ser sammen.

Vi bruker undervisningen til å gjøre oppgaver, ha samtaler og bli kjent med forskjellige filmer og tema rundt den kristne tro.

Kontaktinformasjon for Berg menighet

Besøks- og leveringsadresse 
Strinda og Berg kirkekontor:

Brøsetvegen 168, 7069 Trondheim

2. etasje

Mandag - torsdag 10.00 - 14.00

Sentralbord:  99 43 60 00

Besøksadresse
Berg kirke:

Kong Inges gate 49 A

Bank  Berg menighet
1503 81 70225

Org.nr.  986 257 543

Post- og fakturaadresse:

Berg menighet / Strinda menighet,

Kirkelig fellesråd i Trondheim,
Postboks 2300 Torgarden
7004 Trondheim

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"