Konfirmant 2021?

Er du konfirmant i 2021? Her finner du alt du trenger å vite om konfirmasjon i Byåsen kirke (vedlegg nederst med datoer, oppstart osv).

Nå nærmer sommeren seg, og neste års konfirmanter vil snart motta invitasjon til å konfirmere seg i Byåsen Kirke. Klikk her for informasjon om datoer og hva slags informasjon som er på vei til deg.

Hei, konfirmanter 2021!

I disse dager sender Den Norske Kirke ut konfirmantbrosjyrer til byens 14-åringer som er medlem eller har tilhørlighet til kirken. Der kan du lese litt om hvordan det er å være konfirmant og hvordan konfirmere seg. Digital kopi av brosjyren kan du også finne nederst på denne siden.

I tillegg mottar dere som tilhører Byåsen Menighet en egen brosjyre og brev om hvordan det er å være konfirmant i Byåsen Kirke. Her vil du kunne lese om de ulike tilbudene vi har, og alt det morsomme du kan være med på som konfirmant hos oss og tidspunkt for informasjonsmøte for foreldre og konfirmanter. Vi er stolte over å kunne tilby et godt og variert tilbud av høy kvalitet. Digital kopi av brosjyren og brevet kan du også finne nederst på denne siden.

Når får vi vite mer om konfirmasjonstiden 2020/2021?
Byåsen Kirke inviterer til informasjonsmøte om neste års konfirmasjonsopplegg en gang før 13. mai, da påmelding starter på denne datoen. Vi vil i år ikke kalle inn til et fysisk møte, men ha et møte digitalt, i en eller annen form. Alle som tilhører Byåsen menighet og som har potensiell konfirmanter i hus, vil få tilsendt brosjyre og et skriv i posten før 13. mai. 

Hvordan melder jeg meg som konfirmant?

Påmeldinger til konfirmasjon 2021 åpner 13. mai kl. 19:00. Gå tilbake et hakk og trykk på "påmelding konfirmasjon".

Kan jeg konfirmeres i Byåsen hvis jeg ikke bor i menigheten?
Vi tar imot alle som ønsker å følge undervisning og å konfirmere seg i Byåsen kirke. Dette gjøres ved å melde inn konfirmanten på vår påmeldingsportal. Vi anbefaler alle som tenker på å konfirmere seg i Byåsen kirke til å komme på informasjonsmøtet 13. mai. Mer informasjon finner du i brev og brosjyre som ligger under dokumenter.


Konfirmasjonsdatoer 2021:
Lørdag 8. mai
Søndag 9. mai

Torsdag 13. mai - Kristi Himmelfartsdag

Lørdag 15. mai
Søndag 16. mai

Lørdag 14. august (KRIK)

Vi ønsker at så mange som mulig skal få ønsket konfirmasjonsdato og arrangerer derfor om nødvendig flere gudstjenester på spesielt populære datoer. 

Kontaktinformasjon for Byåsen menighet

Besøks- og leveringsadresse:

Selsbakklia 7, 7027 Trondheim

tlf. 994 36 000

Post- og fakturaadresse:

Byåsen menighet, Kirkelig fellesråd i Trondheim, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Bankkontonr.

Gaver menighet: 1503 81 70276

Gaver Menighetsbladet for Byåsen og Sverresborg: 1503 83 27698

Org.nr. 976998154

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"