For hvert årskull fra 0-18

Barn som er døpt og hører til i kirka, skal kunne bli kjent med kirka gjennom oppveksten. Vi har arrangement eller aktiviteter som vi inviterer forskjellige aldersgrupper til. Det kan være LysVåken for 5.og 6.klassinger, Babysang for barn mellom 0-1år, Adventssamling for 3-åringer, Tårnagentdag for 3. og 4.klassinger eller klubb og bok for 4-åringer.

"Trosopplæring" er noe den offentlige skolen ikke skal drive med. Men det betyr ikke at familiene er overlatt til seg selv i å gi barna en tilknytning til kirka, eller til den kristne troen og tradisjonen. Kanskje går ikke familien så ofte i kirka, men dere synes likevel det er viktig at barna kjenner at de hører til en tro og en tradisjon? Derfor tilbyr kirka flere arrangement for barn i forskjellige aldre. Målet er at barna skal lære noe om kristen tro og jevnlig kjenne at kirka ikke er et fremmed sted. 

Disse tilbudene krever ikke at man binder seg til en fritidsaktivitet, men skjer én gang for ett bestemt alderstrinn. Så kan man glede seg til neste tilbud.

Dette er del av den såkalte trosopplæringsreformen i Den norske kirke, og i Hoeggen arbeides det med å utvide tilbudet til å omfatte stadig flere aldersgrupper.

Kontaktinformasjon for Hoeggen menighet

Besøks- og leveringsadresse

for kirka og kirkekontoret:

Nordre Risvolltun 2

7036 Trondheim

Post- og fakturaadresse:

Hoeggen menighet,

Kirkelig fellesråd i Trondheim

Postboks 2300 Torgarden

7004 Trondheim

Org. nr. 976 998 081

Telefon (sentralbord for kirka i Trondheim):

994 36 000

mandag-fredag 8.30-14.30

unntatt tirsdag 8.30-13.30

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"