Hvem gjør hva av de ansatte i Hoeggen kirke?

Ved siden av de mange frivillige, har menigheten 9 faste ansatte som har ansvaret for sine fagfelt og er med på å tjene menigheten og kirka i Hoeggen. Her kan du lese om arbeidsoppgavene deres. Nederst på sida finner du navn, epostadresser og telefonnummer.

Prester

Det er to faste prester i Hoeggen, sokneprest og kapellan. Begge har ansvar for å holde gudstjenester, forkynne, døpe, holde bryllup og begravelser. I tillegg arbeider de sammen med kateket i konfirmantarbeidet, er tilgjengelig for samtale, sjelesorg og skriftemål. Soknepresten har hovedansvaret for den åndelige ledelsen i menigheten og er fast medlem av menighetsrådet.

Diakon

Diakonen har ansvaret for arbeidet med omsorg og fellesskap i kirka. Dette arbeidet dekker fra gudstjenestene og kirkekaffen, til arbeid for fellesskap som favner alle som ellers kan falle utenfor, omsorg for syke og eldre, og arbeid for å inkluedere alle i samfunnet og i kirka.

Kantor

Kantor har hovedansvar for musikken i menigheten. Kantor er organist og spiller på gudstjenester, i begravelser og bryllup, men er også med i å drive korene i menigheten, og arbeide med utviklingen av gudstjenestelivet.

Kateket

Kateketen leder menighetens undervisningstjeneste, med spesiell vekt på konfirmantarbeid og ungdomsarbeid.

Menighetspedagog

Menighetspedagogen arbeider med trosopplæring i menigheten, hvor målet er at barn og ungdom skal ha et tilpasset tilbud i kirka gjennom hele oppveksten.

Stillingen er delt med 50% i Hoeggen og 50% i Tempe/Leira og Bratsberg.

Menighetsforvalter

Menighetsforvalter tar seg av mange av de administrative oppgavene i menighetene og er ofte den som svarer på spørsmål på telefon. Vi deler menighetsforvalter med Tempe/Leira og Bratsberg.

Kirketjener

Kirketjener har en deltidsstilling for å sørge for at kirkebygget er i orden når det skal være gudstjenester og andre kirkelige seremonier (gravferd og bryllup). 

Pedagogisk leder for åpen barnehage

Åpen barnehage har en pedagogisk leder ansatt av menighetsrådet som har ansvar for driften av barnehagen, som tar i mot barn og voksne og sørger for forskjellige aktiviteter i barnehagen gjennom året.

Kontaktinformasjon for Hoeggen menighet

Besøks- og leveringsadresse

for kirka og kirkekontoret:

Nordre Risvolltun 2

7036 Trondheim

Post- og fakturaadresse:

Hoeggen menighet,

Kirkelig fellesråd i Trondheim

Postboks 2300 Torgarden

7004 Trondheim

Org. nr. 976 998 081

Telefon (sentralbord for kirka i Trondheim):

994 36 000

mandag-fredag 8.30-14.30

unntatt tirsdag 8.30-13.30

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"