Til deg som har en 4-åring hjemme

Vi ønsker alle 4-åringer med familier, fadderne og besteforeldre hjertelig velkommen til festgudstjeneste i Tiller kirke søndag 22.april kl 11.00. Alle 4-åringer får en bok som heter "Min kirkebok 4".

Kjære 4-åring!

For omtrent 4 år siden, ble du døpt. Den gangen var du en liten baby som ble båret frem til døpefonten i kirken av en av foreldrene eller fadderne dine. Denne gangen vil vi gi deg en bok som heter ”Min Kirkebok 4”.

Den handler om Bo og Nora som er veldig glade i å leke. Det er også mange fortellinger i fra Bibelen i boka, og mange fine sanger. Vi ønsker deg og familien din, fadderne dine og andre du vil at skal være med, hjertelig velkommen til festgudstjeneste i Tiller kirke søndag 22.april kl 11.00

Det er flott om dere kommer i litt god tid, så rekker vi å registrere dere og dere kan finne en fin plass i kirken.

Dagen før, lørdag 21.april kl 11.00-13.00, har vi 4-årssamling på Menighetssenteret i Romemyra 66. Vi skal øve på noen av sangene vi skal synge i kirken, bli kjent med en Bibelfortelling, leke og bake boller sammen. Ta med deg en voksen og kom, da vel!

Påmelding til lørdag:

 Send en e-post til ih563@kirken.no eller send tekstmelding til 959 85 807 for å si ifra om dere kommer på lørdag. Frist: Torsdag 19. april

 Ta med barnets navn, foresattes navn, og om dere kommer på 4-års-samlingen lørdag 21. april og si fra om eventuell matallergi, eller andre ting vi skal ta hensyn til.