DUGNAD PÅ KIRKEGÅRDENE VÅRE. Er du en som har tid og lyst til å gjøre litt dugnadsarbeid når du allikevel er på kirkegården, er du hjertelig velkommen!

Med den pågående koronasituasjonen og restriksjonene som det medfører, har menighetsrådet dessverre ikke sett seg i stand til å arrangere noen organisert dugnad på kirkegårdene våre i 2020. Derfor oppfordrer vi til alternativ dugnad, "dugnad på egenhånd".

Dersom man skal en tur på kirkegården, og ønsker å gjøre litt dugnadsarbeid når man allikevel er der, blir det tatt i mot med stor takk. Det vi tenker at hver og en kan bidra med f.eks. løvraking, plukking av kvist, luking osv. Man må bare huske på å ta med eget redskap/utstyr dersom man har behov for det. 

Sammen kan vi ved dette bidra til penere kirkegårder. Vi satser på å kunne gjennomføre organiserte dugnader igjen i løpet av våren 2021!

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med kirkeverge Eva Pedersen tlf. 976 89722, eller leder for menighetsrådet Odd Kjærnsrød tlf. 995 76176. Med vennlig hilsen Våler og Svinndal menighetsråd.

NB! Se også vedlagte dokument med viktig informasjon for å hindre smittespredning på kirkegårdene.

Kontaktinformasjon for Våler fellesråd

Bergskrenten 12, 1592 Våler. 

Sekretæren har kontortid
tirsdager  08:00 - 15:30
onsdager  08:00 - 15:30
fredager   08:00 - 15:30
Kontoret er bemannet utover dette.

Telefon sentralbord: 69 28 88 30
Epost: kirkekontoret@vpgo.net

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"