22. april. Ny oppdatering: gudstjenester og alle aktiviteter innstilles til og med 15. juni.

Den norske kirke i Våler følger nasjonale og kommunale myndigheters anbefalinger, og avlyser alle gudstjenester og andre arrangementer fram til og med 15. juni.

Alle gudstjenester og all organisert aktivit i våre menigheter avlyses fra og med i dag og til og med 15. juniLes meldingen fra 12. mars her.

Det blir altså ingen gudstjenester de neste søndagene i perioden frem til og med 15. juni. All annen aktivitet innstilles også. 

Tiltakene handler om et samfunnsansvar vi alle har, nemlig å unngå at smitte brer seg, av hensyn til de som er i risikogruppen. Målet er å begrense smitte. Strategien for å nå dette, er å unngå at mange blir syke samtidig.

Dåp – presten vil kontakte familiene som har avtalt dåp de nærmeste søndagene for avklaring: enten utsettelse, en egen dåpsgudstjeneste med kun de nærmeste til stede eller evt. hjemmedåp. Se vedlagte dokument med restriksjoner for kirkene våre.

Begravelser og bisettelser gjennomføres, men seremonien vil foregå med bare den nærmeste familien og med restriksjoner på antall som får være til stede. Se vedlagte dokument med restriksjoner for kirkene våre.

Tiden fremover. Situasjonen kan endre seg raskt, og vi følger til enhver tid anbefalinger fra kommune og helsemyndigheter. Både folkehelseinstituttet og kommunen legger kontinuerlig ut oppdatert informasjon på sine hjemmesider.

Hva som skjer etter 15. juni blir det gitt nærmere informasjon om.

Er du usikker på noe? Kontakt oss via tlf. 69288830 eller mail: kirkeverge@vpgo.net

Kontaktinformasjon for Våler fellesråd

Bergskrenten 12, 1592 Våler. 

Sekretæren har kontortid
tirsdager  08:00 - 15:30
onsdager  08:00 - 15:30
fredager   08:00 - 15:30
Kontoret er bemannet utover dette.

Telefon sentralbord: 69 28 88 30
Epost: kirkekontoret@vpgo.net

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"