Utdeling av 4- og 6-årsbok i Våler kirke søndag 11. oktober.

Alle 4- og 6 åringene i Våler er invitert til familiegudstjeneste i Våler kirke søndag 11. oktober kl. 11:00. Da blir det utdeling av kirkeboka.

KVELDSSAMLINGEN I KIRKEN UTGÅR.

Vi vil lage en videosnutt fra Våler kirke som en erstatning for samlingen vi pleier å ha i forkant av gudstjenesten. Den deles på vår facebookside: Barnas side Våler og svinndal menighet Videosnutten publiseres mandag 5. oktober, og vi håper at dere vil se den sammen med barna.

FAMILIEGUDSTJENESTE

4- og 6-åringene fra Våler er spesielt invitert til familiegudstjeneste. Familien og faddere er også velkommen til denne gudstjenesten. Det blir utdeling av kirkeboka.

På grunn av koronasituasjonen og smittesporing, ber vi om påmelding til gudstjenesten. Vi trenger navn og tlf.nr. på barnet, foresatte og ande som blir med i gudstjenesten. Meld dere på til Lise-Kristin Aaberg-Ljunggren på e-post: menighetspedagog@vpgo.net, eller SMS til tlf. 924 23 861 innen tirsdag 6. oktober. Håper vi ser både store og små til en ekstra hyggelig stund denne søndagen. 

Invitasjonen til alle 4 og 6 åringene i Våler, som har en tilknytning til kirken, er sendt i posten. Men den ligger også som et eget vedlegg under dokumenter i bunnen av artikkelen. 

Kontaktinformasjon for Våler fellesråd

Bergskrenten 12, 1592 Våler. 

Sekretæren har kontortid
tirsdager  08:00 - 15:30
onsdager  08:00 - 15:30
fredager   08:00 - 15:30
Kontoret er bemannet utover dette.

Telefon sentralbord: 69 28 88 30
Epost: kirkekontoret@vpgo.net

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"