Tro og tid på Olavsfestdagene

Olavsfestdagene i år får følge av Kirke2015. I samspill med de veletablerte festdagene inviterer Kirke2015 til seminarrekken "Tro og tid".

Hvert år rundt Olsok fyller Olavsfestdagene Trondheim med fest og folkeliv for barn og voksne. Det blir som vanlig konserter, foredrag, pilegrimsvandring, gudstjenester og gratisarrangementer – opplevelser som berører. Olavsfestdagene foregår 28. juli-2. august.

Samtidig - og også i Trondheim - går i år nyskapningen Kirke2015 av stabelen. Preses i Bispemøtet, Kirkerådet og Nidaros bispedømmeråd er arrangører av Kirke2015.

Kirke2015 inviterer blant annet til seminarrekken Tro og tid under Olavsfestdagene 2015:

 


Kulturministeren inviterer til pilegrimsvandring

Under Olavsfestdagene inviterer kulturminister Thorhild Widvey til en flerreligiøs pilegrimsvandring og pilegrimsseminar27. juli

- Jeg er opptatt av hvordan religiøse ledere og politikere kan bidra til å skape et bedre samfunn for alle, uansett tro og livssyn, sier kulturministeren.

På seminaret deltar ordfører i Trondheim Rita Ottervik, Faten Mahdi Al-Hussaini (JustUnity), Anne Sender (Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn), prest Sunniva Gylver, pater Haavar Simon Nilsen (Den katolske kirke) mfl.
Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"