Podkast med mer

I jungelen av podder og blogger henter vi ut noen som du kan ha interesse av å høre.

Morgenandakten på NRK P1
Andaktene sendes direkte hver morgen, men blir også en slags podkast siden andaktene kan lyttes til i opptak når som helst. Hver uke er det nye andaktsholdere som deler glede, sorg, inspirasjon og glimt fra deres hverdag, fest og liv. https://www.nrk.no/andakten/

TV-gudstjenestene på NRK
NRK har lang tradisjon for å sendteTV-gudstjenester. Mange av disse finner du her:
https://tv.nrk.no/serie/gudstjeneste-tv

Hva gjør stillhet med et moderne menneske?
Fengselsprest Kjell A. Nyhus vet mye om hva det vil si å tilbringe tid på innsiden av muren. Så dro han ut i naturen i 40 dager og 40 netter, helt alene uten mobil, tv og musikk, for å finne ut hva stillheten gjør med et moderne menneske. Opplevelsen, tankene og erfaringen ble til en bok.
Hør mer i Pod for Gud og hvermann.

Pod for Gud og Hvermann
En podcast laget av Hamar bispedømme, for deg som er interessert i temaer i skjæringspunktet mellom religion, kirke, kultur og politikk. — Vi lærer noe hele tiden. Alle gjestene våre bringer med seg spennende perspektiver på kirke, liv og samfunn, fastslår podcast-redaksjonen i Hamar. Den består av Britt Agnete Enemo, Kenneth Hansen, Jon Arne Johansen Harby og Halvard Bjørkås.
https://podcasts.apple.com/no/podcast/pod-for-gud-og-hvermann/id1251365971

Dokka podcast
Åsta Dokka er forlagsredaktør og kommentator i avisen Vårt Land. I podkasten møter hun mennesker i samtale om tro og eksistens, kultur, inspirasjonskilder, kristenliv, menighetsliv og nyhetsaktuelle hendelser.
https://vaartland.podbean.com/
https://player.fm/series/dokka
https://podcasts.apple.com/us/podcast/dokka/id1035612714

Tore og Tarjei, en podcast fra avisen Dagen
I podkasten kan vi gruble litt over ting vi ikke kan fastslå, men heller diskutere frem og tilbake, sier Tarjei Gilje, debattredaktør i avisen Dagen. Han lager den ukentlige podkasten sammen med journalist Tore Hjalmar Sævik. Ofte inviterer de mennesker for å snakke om dagsaktuelle- eller tidløse temaer.
https://podtail.com/no/podcast/tore-tarjei/

Olav Fykse Tveit i samtale med Tore & Tarjei, Dagen
– Religion er ikkje berre utdøyande. 
Påtoppande preses i Den norske kyrkja, Olav Fykse Tveit, meiner eit større livssynsmangfald i Noreg har redusert spenningane mellom forskjellige kyrkjesamfunn og kristne organisasjonar. I podkasten svarar Fykse Tveit også på innvendingar frå dei som meiner kyrkjeleg klimaengasjement er ei avsporing frå oppdraget om å drive misjon.
https://podtail.com/no/podcast/tore-tarjei/kirken-kan-ikke-slutte-a-forkynne-evangeliet/

 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"