Til deg som er ung og tilhørig i kirken

Du er velkommen i kirken

Selv om tilhørigordningen opphører, er du velkommen i kirken. På denne siden får du vite mer om hva kirken kan tilby deg og hvordan du kan følge kirken videre.

Du har fått brev fra kirken fordi du er registrert som tilhørig i Den norske kirke. Alle som er mellom 2 og 18 år, er tilhørige når man har minst en forelder eller foresatt som er registrert som medlem i Den norske kirke. Den lovpålagte tilhørigordningen opphører 1. januar 2021. Derfor slettes du fra kirkens medlemsregister. 

Har du andre spørsmål om brevet? Spørsmål og svar, og kontaktinformasjon finner du ved å klikke her.

I kirken er det rom for deg – uansett. Du kan benytte deg av kirkens samtaletilbud og mange andre aktiviteter i kirken, uansett om du er medlem eller ikke.

Hvis du ønsker å bli medlem må du bli døpt. Selv om mange blir døpt når de er små barn eller før konfirmasjonen, så er det aldri for sent å bli døpt. Det har ingenting å si om du er konfirmert i et annet tros- eller livssynssamfunn eller ikke er konfirmert. 

 

Beklager, men vi kan ikke finne din posisjon pga instillingene i nettleseren din. Du må tillate autolokasjon for å kunne benytte denne funksjonaliteten:

Se instruksjoner for din nettlester under:

Internet explorer

Internet options / Privacy / Location / klikk på "Clear sites"

Chrome

Settings / Advanced / Priacy and security / Content settings / Location -> Fjern "kirken.no" fra blokkert-lista

Firefox

Options / søk etter "location" / settings / Fjern "Kirken.no" fra blokkert

Safari

Settings for this website / Location -> "Allow"